Soubor:Detroit Publishing Co. - A Yeoman of the Guard (N.B. actually a Yeoman Warder), full restoration.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Původní soubor(2 607 × 3 524 pixelů, velikost souboru: 7,12 MB, MIME typ: image/jpeg)

Popis

Popis
English: A Yeoman Warder in Tudor State Dress, from a series of Photochrom prints created by the Detroit Publishing Co. between about 1890 and 1900. Although the image makes the common mistake of calling him a Yeoman of the Guard, the Library of Congress clarifies him as a Beefeater, a.k.a. a Yeoman Warder.
Español: Un Yeoman Warder en traje de gala de estilo Tudor, ilustración proveniente de una serie de impresiones fotocromáticas creadas, entre aproximadamente 1890 y 1900, por la Detroit Publishing Co. A pesar que la imagen incurre en el error frecuente de llamarlo Yeoman of the Guard, la Biblioteca del Congreso lo define como Beefeater conocido también con el nombre de Yeoman Warder.
Toto je upravený obrázek, což znamená, že byl oproti původní verzi digitálně změněn. Úpravy: Mainly just a little cleanup of dust and scratches, level adjustment, and fixing edges. Since I don't like cropping out information, I cropped a little loosely, leaving triangular gaps on a couple sides of about 5-10 pixel width at maximum then extended the restoration into them..

Datum cca 1895
date QS:P,+1895-00-00T00:00:00Z/9,P1480,Q5727902
Zdroj https://www.loc.gov/pictures/item/2002696943/
Autor Detroit Publishing Company, restored by
Adam Cuerden   
 
Popis britský
Image restorationist, composer, amateur photographer and artist, and Wikipedian
As Adam lives in Britain, which makes it incredibly easy to acquire copyright in his works, he grants, if needed, an irrevokable license to use this work however you see fit. He requests attribution where possible, and realises that "where possible" means that that request is not legally enforcable. Adam Cuerden (diskuse) 15:44, 16 January 2022 (UTC)
Datum narození 8. června 1979
Místo narození Spojené státy americké
See file page for creator info.
Další verze
Pozice fotografa51° 30′ 29″ s. š., 0° 04′ 34″ z. d. Kartographer map based on OpenStreetMap.Tento snímek a mnohé další na: OpenStreetMapinfo

Zhodnocení

Featured obrázek

Wikimedia CommonsWikipedie

Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikimedia Commons (Nejlepší obrázky), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.

 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce angličtina (Featured pictures), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.

Pokud máte nějaký podobně kvalitní soubor, který lze zveřejnit pod vhodnou licencí, určitě ho načtěte, označte a nominujte.

VI seal

Tento obrázek byl posouzen podle kritérií pro hodnotné obrázky a je považován za nejhodnotnější obrázek na Commons v rámci pole působnosti: Yeomen Warders (Tudor State Dress). Nominační stránku si můžete prohlédnout na Commons:Valued image candidates/Detroit Publishing Co. - A Yeoman of the Guard (N.B. actually a Yeoman Warder), full restoration.jpg.

Licence

Attribution of the restoration to Adam Cuerden is requested.

Public domain
Toto dílo je ve Spojených státech amerických dílem volným (public domain), protože tam bylo registrováno u U.S. Copyright Office nebo zveřejněno před 1. lednem 1929.

Aby mohlo být dílo umístěno na Commons, musí být volné jak ve Spojených státech, tak i v zemi původu. Pokud se nejedná o americké dílo, musí být uveden další popisek licence, který uvádí autorskoprávní status v zemi původu.

Popisky

Přidejte jednořádkové vysvětlení, co tento soubor představuje

Položky vyobrazené v tomto souboru

zobrazuje

51°30'29.002"N, 0°4'34.000"W

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná18. 12. 2012, 23:25Náhled verze z 18. 12. 2012, 23:252 607 × 3 524 (7,12 MB)Adam CuerdenUser created page with UploadWizard

Tento soubor používá následující stránka:

Globální využití souboru

Tento soubor využívají následující wiki:

Zobrazit další globální využití tohoto souboru.