Diskuse:Chronologie období Sengoku

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Omlouvám se za dočasný nedoformát, ale přepadá mě smrtelná únava. Jinak tento text pochází z mnou vytvořené chronologie, kterou jsem vystavil na free webu sengoku.wz.cz, po domluvě s Aleffem též jako subdoménu stránek www.eden-x.cz. A samozřejmě souhlasím s jeho umístění na wiki :-) --Pindick 22:31, 16. 8. 2006 (UTC)

Pár rad, a sice po přání dobrého spánku :-). Tak tedy:

  • budete-li pokračovat takto dál, bude obsah článku stejně dlouhý jako článek sám, což by mohlo jít na újmu článku
  • likvidujte tedy všechny letopočty, formatované jako sekce (nadpisy s rovnítky), a formatujte je jako výčet, tedy s hvezdičkama jako např právě zde
  • formatujte letopočty pro mne za mne tučně
  • vyvarujte se ale formatování nadpisů sekcí jako odkazů (chcete-li odkázat na článek, který se jmenuje stejně jako nadpis kapitolky, tak si prostě vymystelete nějakou příhodnou větu, která příjde hned za nadpisem kapitoly)

Pak se Vám to jistě podaří. Co se týče copyrightu, tak budou-li nějaké výhrady na cs.wiki, měl by se ozvat někdo jiný, ale to bude asi jistě v pořádku. Zdar, -jkb- 22:52, 16. 8. 2006 (UTC)

Moje otázka zní: Co má období Azuči-Momojama a Edo dělat pod nadpisem Sengoku? To snad patří do jiných kapitol jap. dějin, ne? Devinate 13. 6. 2011, 09:52 (UTC)