Wikipedie:Nástěnka správců: Porovnání verzí

Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 2 lety od uživatele Vaclav krouzek v tématu „Polozámek
Smazaný obsah Přidaný obsah
Bez shrnutí editace
značka: editor wikitextu 2017
Řádek 312: Řádek 312:


Prosím o skrytí [https://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=Lide%C5%88&diff=20659247&oldid=20160314 této] vulgární editace. Díky. --[[Wikipedista:David V.|David V.]] ([[Diskuse s wikipedistou:David V.|diskuze]]) 21. 11. 2021, 16:23 (CET)
Prosím o skrytí [https://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=Lide%C5%88&diff=20659247&oldid=20160314 této] vulgární editace. Díky. --[[Wikipedista:David V.|David V.]] ([[Diskuse s wikipedistou:David V.|diskuze]]) 21. 11. 2021, 16:23 (CET)

== Polozámek ==
prosím o zámek jen pro registrované editory na články [[Jan_Cemper]] a [[Manipulátoři.cz]]. Někdo tam z více IP adres vkládá informace, které v článku už jsou, nevěrohodné odkazy (blogy, dezinfostránky...) a statusy z Twitteru, které neexistují... -[[Wikipedista:Vaclav krouzek|Vaclav krouzek]] ([[Diskuse s wikipedistou:Vaclav krouzek|diskuse]]) 21. 11. 2021, 16:38 (CET)

Verze z 21. 11. 2021, 17:38

Dolů

Archiv nástěnky správců [e]   
Zkratka:
  • WP:NS
    WP:AN

Související:

Indikátory:

VyřešenoVyřešeno … vyřešeno
{{Wikipedie:Nástěnka správců/Vyřešeno}}
{{WP:NS/Ano}}
Nevyřešeno nebo zamítnutoNevyřešeno nebo zamítnuto … nevyřešeno/zamítnuto
{{Wikipedie:Nástěnka správců/Nevyřešeno}}
{{WP:NS/Ne}}
PřesunutoPřesunuto … přesunuto/staženo
{{Wikipedie:Nástěnka správců/Přesunuto}}
{{WP:NS/Přesunuto}}


Zámek

Žádám o polozamčení Utopie, anonym stále vrací POV --Wikipedista:BobM d|p 4. 11. 2021, 08:50 (CET)Odpovědět

PřesunutoPřesunuto Zatím se dál nevyvíjí, 1 revert je IMHO na polozámek málo. Kdyby eskalovalo, ozvi se znovu. — Draceane diskusepříspěvky 9. 11. 2021, 10:09 (CET)Odpovědět

Žádost o přesun – Margot Wallström, Laura Branigan, Susan Atkins

Prosím o přesuny článků Margot Wallström, Laura Branigan a Susan Atkins, návrhy na přesun nejsou rozporovány. Předem děkuji. --David V. (diskuze) 8. 11. 2021, 16:42 (CET)Odpovědět

Wikipedista David V. soustavně navrhuje přesuny a přechylování, aniž o tom zahájí diskusi a dodá na diskusi konkrétní důvody. Takto to není v pořádku, ten jeho postup není možno akceptovat. Já jsem jeden z těchto navržených přesunů (Laura Branigan) právě na příslušné diskusní stránce rozporoval. Dozvěděl jsem se o něm i o těch dvou ostatních až tady na NS. I ty dva ostatní budu ještě rozporovat.--Zbrnajsem (diskuse) 8. 11. 2021, 19:15 (CET)Odpovědět
Nevyřešeno nebo zamítnutoNevyřešeno nebo zamítnuto Že jste se o tom dozvěděl až tady, zde psát nemusíte, v kategorii to bylo dohledatelné již od 25. 10. 2021. To sem ale nepatří. Žádost tedy zatím zamítám, po dosažení konsenzu může kolega @David V. požádat znovu. Pokud kolega Zbrnajsem nepoloží na stůl validní argumenty, tak bych nějakému jinému správci doporučil žádosti vyhovět (zatím to vypadá, že bez argumentů blokuje žádost). --Patrik L. (diskuse) 8. 11. 2021, 20:01 (CET)Odpovědět
VyřešenoVyřešeno Margot Wallströmová, Susan Atkinsová: tam je to jasné, návrhy tam visí dlouhou dobu a jsou dobře podložené, u Braniganové zatím počkáme, kam se diskuse vyvrbí. — Draceane diskusepříspěvky 9. 11. 2021, 10:07 (CET)Odpovědět

Přesunout „Nan Goldin“

Prosím o přesun článku Nan Goldin na Nan Goldinová. Děkuji, --Svajcr (diskuse) 9. 11. 2021, 08:25 (CET)Odpovědět

VyřešenoVyřešeno — Draceane diskusepříspěvky 9. 11. 2021, 09:58 (CET)Odpovědět

Žádost o vrácení textu mého zápisu k "Anna Hubáčková, senátorka" a odblokování článku, stížnost na správce "Gumruch".

Dobrý den.

V souvislosti s návrhem osoby paní Hubáčkové Anny na funkci ministryně životního prostředí jsem shlédnul uvedenou stránku wikipdie, a pod svojí IP adresou provedl malou a pravdivou opavu v textu, spočívající v uvedení bývalého zaměstnavatele a k politické činnosti této osoby. Při popisu jsem napsal toliko fakta, které jsou v okrese Hodonín, kde žiji známy, jsou ověřitelné i pomocí dotazu do zmíněné firmy (Vodovody a kanalizace Hodonín, a.s.- právník firmy pan JUDr. Fiala), stejně jako že jsou doložitelné existujícími dokumenty a dalšími i písemně zachycenými fakty. Osobně tuto paní znám, máme vystudovánu stejnou školu, pracovali jsme spolu v této firmě a spolupracovali i na jiných úrovních. Každý fakt, který jsem napsal do textu, mohu doložit právně a skutkově uznatelnými doklady, propojeními a událostmi, jak se staly, a tyto věci obstojí i u soudu. Na toto jsem poukázal poté, když uživatel Ales.fajstaver použil bez znalosti věci opravu a vrátil text do původní nepravdivé podoby. Já sledoval rozšíření textu a uvedení souvislostí, které nemohly být známy ani Ales.fajstaver, ani později Haroldovi. Upozornění, které jsem použil při druhém zavěšení textu formou potlačení opravy nebylo zváženo, a navíc byl text článku správcem uzamčen. V souvislosti s nominací této osoby na funkci ministryně to pak vypadá, že wikipedie se nechová apoliticky, ale toliko vyhovuje ochraně mainstreemového názoru, kdy již dříve (v diskusi k jinému tématu) jsem seznal, že názory odlišné a i podložené fakty a ozdrojované jsou účelově popírány. Tím wikipedie přichází o cennou šíři názorů a je v ní potláčen nejen názor konkurenční, ale i reálná a skutková pravda.

Následně po mém druhém pokusu o uvedení faktů tak jak se staly, byl příspěvek opět vrácen a text dokonce uzamčen správcem Gumruch. A to i přes to, že jsem se zaručil za správnost a jsem ochoten uvedené informace a text obhájit soudně.

Proto se dožaduji :

  1. odemčení článku, které způsobil správce Gumruch, a
  2. uvedení článku ve stav mojí verze, abych mohl současně vložit i odkazy a scany dokumentů všeho toho, co osoba, o které článek doposud uvádí, v rámci svojí činnosti prosazovala, vedla, způsobila a dokonce i kryla. A pochopitelně, zašlu jí nejen link na wikipedii, ale i doprovodný text na její kontakt.

Já si za svým názorem, i existujícími fakty stojím, nesleduji tím ani politické cíle, jen chci, aby byl záznam tak, jak má vzhledem k úloze této osoby být. Odkazy budou i na správní dokumenty orgánů, fakta a ověřené skutečnosti. Včetně personálních.

Současně si stěžuji na postup správce Gumruch, neboť svým zásahem znemožnil provedení textu, a u uživatelů Ales.fajstaver a Harald pochybuji, že nebyli vedeni politickým názorem. Ales.fajstaver je dohledatelný jako dodavatel IT řešení pro MŽP a ČIŽP.

Domnívám se, že pokud byly pochybnosti o pravdivosti záznamu, měl být označen k ozdrojování, což by se následný den i stalo, pokud by zůstal ve mnou navrženém textu. Takto z toho čouhá jako sláma z bot snaha o politickou cenzuru pravdivého popisu věci, který sice mohl být uveden dříve, ale nyní vím, proč nebyl.

Není bez zajímavosti, že uvedená paní senátorka mj. umožnila svým neodborným pochybením jako podniková vodohospodářka zmíněné společnosti ohrozit vodní zdroj, při jehož vyhlášení asistovala, stejně tak měla v okolnostech prosazování ÚP VÚC Hodonín jako vedoucí referátu zásadní vliv a zametla (spolu s jinou osobou) zásadní námitku, která se projevila komplikací investice dopravní infrastruktury, a k tomu i kryla nezákonné zakrytí skládky na katastru obce, kde ona jiná osoba byla místostarostou (nyní ředitel odboru MŽP). Na vše mám dostatek důkazů, faktů, dokumentů i argumentů.

Je současně pravdou, že se politicky angažuje s cílem ochrany vodního zdroje, motivem je ovšem jen získání politického ohlasu.

Tyto důkazy budou, pokud nebude vyhověno a zmíněný (velmi povrchní záznam) nebude opět uveden, spolu s ostatními kauzami předán nejen ČTK, ale i zahraničním novinám, a okomentován mnou v článku v tisku, spolu s úlohou Wikipedie.

Domnívám se, že wikipedie by neměla zasahovat takovým způsobem do politických nominací, a svobody projevu doložených a doložitelných fakty.

Očekávám odemčení článku pro úpravy a uvedení mého textu, který bude pochoptelně řádně ozdrojován i na archivní zdroje a tyto ve scanu veřejněny. Nesleduji tím žádné jiné cíle, nežli pravdivě informovat o záležitostech ve vztahu k osobě - tématu článku.

Ing. Dalibor Hamliš, stavební inžnýr vh. staveb, auditor, whistleblower, bývalá spolupracovník dotyčné

--2A00:1028:8D1C:D96:694E:37E6:133A:B341 9. 11. 2021, 08:37 (CET)Odpovědět

Nevyřešeno nebo zamítnutoNevyřešeno nebo zamítnuto Úpravy revertovány v duchu pravidel a doporučení Wikipedie. Pokládat za seriózní informaci „(…) ovšem traduje se to v místech jejího působení“ považuji spíše za úlet. (Viz WP:BIO, WP:ČŽL, WP:VZ, WP:VTVVD, WP:3R). — Draceane diskusepříspěvky 9. 11. 2021, 09:14 (CET)Odpovědět

Žádost o zablokování – 109.231.134.14

109.231.134.14 (diskusepříspěvkypočítadločlánkyshrnutízablokovánívšechny projekty)
Důvod: Vandalismus. --Moson81 (diskuse) 9. 11. 2021, 14:09 (CET)Odpovědět

HotovoHotovo Hotovo. --Martin Urbanec (diskuse) 9. 11. 2021, 14:11 (CET)Odpovědět

Žádost o přesun – Jessica Chastain, Reese Witherspoon

Prosím o přesun článků Jessica Chastain a Reese Witherspoon dle návrhů, jež nejsou nikým rozporovány. Díky. --David V. (diskuze) 9. 11. 2021, 16:30 (CET)Odpovědět

VyřešenoVyřešeno Hotovo, dofixni si (prosím i na WD). — Draceane diskusepříspěvky 9. 11. 2021, 16:41 (CET)Odpovědět

Žádost o skrytí editace – Viktor

Prosím o skrytí této vulgární editace. Díky. --David V. (diskuze) 9. 11. 2021, 18:18 (CET)Odpovědět

VyřešenoVyřešeno --Jan Polák (diskuse) 10. 11. 2021, 02:37 (CET)Odpovědět

Žádost o zablokování – 85.160.0.21

85.160.0.21 (diskusepříspěvkypočítadločlánkyshrnutízablokovánívšechny projekty)
Důvod: vandalismus --David V. (diskuze) 9. 11. 2021, 21:01 (CET)Odpovědět

Nevyřešeno nebo zamítnutoNevyřešeno nebo zamítnuto --Jan Myšák (diskuse | příspěvky) 10. 11. 2021, 08:03 (CET)Odpovědět

Prosba o přesun

Prosím o odborné přesuny:

Děkuji!--Svajcr (diskuse) 10. 11. 2021, 14:46 (CET) +2 --Svajcr (diskuse) 11. 11. 2021, 13:00 (CET)Odpovědět

Rozporuji tyto návrhy a žádám, aby byly zamítnuty. U Annie Leibovitz jsem již šel do diskuse, ostatní přijdou rovněž na řadu. --Zbrnajsem (diskuse) 12. 11. 2021, 12:21 (CET)Odpovědět
Některé z těch fotografek již zemřely. Zde je na správcích, aby případy posoudili. Žadatel Svajcr k těm návrhům nezačal žádnou diskusi. Neobjasnil podrobně ani jeden z případů. --Zbrnajsem (diskuse) 12. 11. 2021, 12:34 (CET)Odpovědět
Formality doplněny. --Svajcr (diskuse) 12. 11. 2021, 12:53 (CET)Odpovědět
VyřešenoVyřešeno Kolega Zbrnajsem podal formální rozpor přesunů, nedoložil jej však relevantními podklady, tedy přesunuto. Pro kolegu Zbrnajsema: mám dojem, že očekáváte, že Vás každý bude informovat o každém návrhu na přesun: takto na Wiki nefungujeme – standardním procesem je vložení šablony na přesun, případně je vhodné do šablony či do DS vložit argumenty podporující přesun. Ostatně ale, jak je zjevné, případy si stejně hlídáte sám. Podávání formalistních námitek dle mého názoru zavání WP:NEKIT. Výklad bodu 1 WP:PŽP dle Zbrnajsema je značně extenzivní a jak již bylo zopakováno v dotčených diskusích, nekoresponduje s duchem doporučení. — Draceane diskusepříspěvky 12. 11. 2021, 15:57 (CET)Odpovědět
Podávám protest, takto nelze postupovat. Správným postupem bylo zamítnutí žádosti, která obchází komunitní procesy. Žádám správce, aby se vyjádřili, zda tento postup schvalují.--Rosičák (diskuse) 12. 11. 2021, 17:35 (CET)Odpovědět

Žádost o zablokování – MArtin Karas

MArtin Karas (diskusepříspěvkypočítadločlánkyshrnutízablokovánívšechny projekty)
Důvod: 1rázový vandalský účet --David V. (diskuze) 10. 11. 2021, 19:31 (CET)Odpovědět

VyřešenoVyřešeno nezávisle, do odvolání. —Mykhal (diskuse) 10. 11. 2021, 20:31 (CET)Odpovědět

Žádost o zablokování – 92.240.169.19

92.240.169.19 (diskusepříspěvkypočítadločlánkyshrnutízablokovánívšechny projekty)
Důvod: vandalismus --David V. (diskuze) 10. 11. 2021, 20:16 (CET)Odpovědět

Žádost o přesun – Natalie Dormer, Carice van Houten, Kelly Macdonald

Prosím o přesun článků Natalie Dormer, Carice van Houten a Kelly Macdonald dle nerozporovaných návrhů. Děkuji. --David V. (diskuze) 11. 11. 2021, 14:50 (CET)Odpovědět

Všechny tyto tři návrhy na přesuny jsem rozporoval. Je neuvěřitelné, že wikipedista David V. pokračuje v této metodě nedostatečně sdělených návrhů bez vlastní další snahy je řádně objasnit. Také nedbá na výhrady, které již byly proti této téměř přepadové metodě učiněny. Žádám správce, aby jeho žádosti nevyhověli a počkali na to, jak dopadne diskuse o těch návrzích. --Zbrnajsem (diskuse) 11. 11. 2021, 15:36 (CET)Odpovědět
Já naopak rozporuji rozpory kolegy, jelikož jsou postaveny na nepravdivých argumentech – návrhy jsou dostatečně sdělené, protože články obsahují navrhovací šablonu {{Přejmenovat}}. Kolega Zbrnajsem zároveň teď ani v minulosti nedodal žádné věcné argumenty proti přesunům daných článků, tedy proč nepřechýlený název zanechat. Na výzvu kolegy „proč podle Vás nepřesouvat“ zde již nereagoval. --David V. (diskuze) 11. 11. 2021, 15:40 (CET)Odpovědět
Tady nebudu s Davidem V. diskutovat. Nemá se to dĕlat. --Zbrnajsem (diskuse) 11. 11. 2021, 15:42 (CET)Odpovědět
VyřešenoVyřešeno Ano, komentář pro Zbrnajsema: vizte o pár odstavců výše, dtto. — Draceane diskusepříspěvky 12. 11. 2021, 16:00 (CET)Odpovědět

Žádost o skrytí editace – Aneta Langerová

Prosím o skrytí této pomlouvačné editace. Díky. --David V. (diskuze) 11. 11. 2021, 18:22 (CET)Odpovědět

VyřešenoVyřešeno --Jan Myšák (diskuse | příspěvky) 11. 11. 2021, 18:25 (CET)Odpovědět

Žádost o zablokování – Lenka Kocmánková

Lenka Kocmánková (diskusepříspěvkypočítadločlánkyshrnutízablokovánívšechny projekty)
Důvod: 1rázový vandalský účet --David V. (diskuze) 11. 11. 2021, 18:23 (CET)Odpovědět

VyřešenoVyřešeno --Jan Myšák (diskuse | příspěvky) 11. 11. 2021, 18:25 (CET)Odpovědět

Žádost o zablokování – 84.242.100.43

84.242.100.43 (diskusepříspěvkypočítadločlánkyshrnutízablokovánívšechny projekty)
Důvod: vandalismus --David V. (diskuze) 12. 11. 2021, 13:28 (CET)Odpovědět

Nevyřešeno nebo zamítnutoNevyřešeno nebo zamítnuto Už nic, omlouvám se, dostal jsem se sem až teď, ale je ostudné, že to není nikdo ze správců schopen řešit... — Draceane diskusepříspěvky 12. 11. 2021, 16:02 (CET)Odpovědět

Žádost o zablokování – 85.160.4.12

85.160.4.12 (diskusepříspěvkypočítadločlánkyshrnutízablokovánívšechny projekty)
Důvod: vandalismus --David V. (diskuze) 12. 11. 2021, 22:21 (CET)Odpovědět

Nevyřešeno nebo zamítnutoNevyřešeno nebo zamítnuto Zdá se IP zatím přestala. Na diskusi by se mělo nejdřív objevit e2, s výjimkou SEČ noci, kdy se samozřejmě blokuje do rána i dřív. Zdraví, --Kacir 12. 11. 2021, 23:02 (CET)Odpovědět

Žádost o vyhodnocení přesunu – Michelle Dockery, Alyson Hannigan

Prosím o vyhodnocení diskuzí a případný přesun článků Michelle Dockery a Alyson Hannigan, jelikož diskuze se již nějakou dobu nehýbou, a tak nepředpokládám, že někdo přijde s dalšími argumenty pro či proti přechýlení. Děkuji. --David V. (diskuze) 13. 11. 2021, 09:17 (CET)Odpovědět

Prosím o zamítnutí této žádosti. Jak to vidím, bylo dokázáno kolegou Rosičákem, že zřetelně převažují seriózní zdroje, které obě ženy nepřechylují. Viz diskuse u obou článků. --Zbrnajsem (diskuse) 13. 11. 2021, 13:59 (CET)Odpovědět
Drobná technická poznámka – já zde nežádám o přesun, já žádám o vyhodnocení diskuze. --David V. (diskuze) 13. 11. 2021, 14:01 (CET)Odpovědět

Žádost o skrytí editace – Lučenec

Prosím o skrytí těchto editací z důvodu potenciálně pomlouvačných výrazů. --David V. (diskuze) 13. 11. 2021, 16:09 (CET)Odpovědět

VyřešenoVyřešeno, to je přijatelné. --OJJ, Diskuse 13. 11. 2021, 16:51 (CET)Odpovědět

Skrytí editací

Prosím o skrytí editací a shrnutí [1], [2] a [3] v článku Satan (vulgarismy). --Wikipedista:BobM d|p 14. 11. 2021, 09:39 (CET)Odpovědět

VyřešenoVyřešenoNevyřešeno nebo zamítnutoNevyřešeno nebo zamítnuto 1. skryto, 2. asi přežijeme, 3. skryto --Jan Myšák (diskuse | příspěvky) 14. 11. 2021, 09:45 (CET)Odpovědět

Ještě [4] --Wikipedista:BobM d|p 14. 11. 2021, 09:51 (CET)Odpovědět

VyřešenoVyřešeno --Jan Myšák (diskuse | příspěvky) 14. 11. 2021, 10:01 (CET)Odpovědět

Žádost o zablokování – Kristýna Drápelová

Kristýna Drápelová (diskusepříspěvkypočítadločlánkyshrnutízablokovánívšechny projekty)
Důvod: jednorázový vandalský účet --David V. (diskuze) 14. 11. 2021, 12:38 (CET)Odpovědět

VyřešenoVyřešeno --Kacir 14. 11. 2021, 12:44 (CET)Odpovědět

Žádost o zablokování – 178.255.168.224

178.255.168.224 (diskusepříspěvkypočítadločlánkyshrnutízablokovánívšechny projekty)
Důvod: vandalismus --David V. (diskuze) 14. 11. 2021, 14:00 (CET)Odpovědět

VyřešenoVyřešeno Vyřešil OJJ --Jvs 14. 11. 2021, 15:22 (CET)Odpovědět

Žádost o změnu směru přesměrování stránek Leoš Kyša a František Kotleta

Zdravím, aktuálně je stránka Leoš Kyša přesměrována na František Kotleta. Přesměrování by imho mělo vést obráceně. Dotyčný pod pseudonymem Kotleta působí pouze jako autor scifi povídek. Mnohem širší veřejnosti je, domnívám se, známý pod svým civilním jménem Kyša. Např. proto, že pod civilním jménem aktivně vystupuje v rámci akcí spolku Sisyfos, např. v rámci tzv. paranormální výzvy (mimochodem je také místopředsedou Sisyfa).

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/skeptikove-daji-milion-tomu-kdo-prokaze-nadprirozene-schopnosti-226547

https://wave.rozhlas.cz/rano-jsem-verici-v-poledne-ne-a-vecer-uz-zase-ano-rika-o-sve-vire-spisovatel-8508111

Díky moc, Matrix Computations (diskuse) 14. 11. 2021, 15:06 (CET)Odpovědět

VyřešenoVyřešeno --Jvs 14. 11. 2021, 15:22 (CET)Odpovědět

Žádost o přesun – Sarah Silverman, Sarah Brightman, Selma Blair

Prosím o přesun článků Sarah Silverman, Sarah Brightman a Selma Blair dle nerozporovaných návrhů. (Tedy zatím, je dost možné, že v momentě, kdy to čtete, už ten návrh opět někdo rozporoval poté, co zde viděl žádost o přesun.) --David V. (diskuze) 14. 11. 2021, 16:49 (CET)Odpovědět

VyřešenoVyřešeno Úpravy po přesunu nechám s dovolením na Tobě. :) --Patrik L. (diskuse) 14. 11. 2021, 22:25 (CET)Odpovědět

Žádost o zablokování – 2A00:1028:83C0:1F7E:8118:9DB3:1CAD:D812

2A00:1028:83C0:1F7E:8118:9DB3:1CAD:D812 (diskusepříspěvkypočítadločlánkyshrnutízablokovánívšechny projekty)
Důvod: opakovaně zakládá neupravitelné články či provádí neencyklopedické editace, na upozornění na diskuzi nereaguje --David V. (diskuze) 14. 11. 2021, 18:33 (CET)Odpovědět

VyřešenoVyřešeno Vyřešil kolega. --Patrik L. (diskuse) 14. 11. 2021, 22:19 (CET)Odpovědět

Zámek Utopie

Prosím o polozamčení Utopie, neustále vracení POV (viz diskuse u článku). --Wikipedista:BobM d|p 15. 11. 2021, 17:44 (CET)Odpovědět

Nevyřešeno nebo zamítnutoNevyřešeno nebo zamítnuto Po včerejšku už klid, případně se ozvěte. --Jan Myšák (diskuse | příspěvky) 16. 11. 2021, 11:20 (CET)Odpovědět

Žádost o zablokování – 213.192.2.30

213.192.2.30 (diskusepříspěvkypočítadločlánkyshrnutízablokovánívšechny projekty)
Důvod: vandalismus --David V. (diskuze) 15. 11. 2021, 19:57 (CET)Odpovědět

Nevyřešeno nebo zamítnutoNevyřešeno nebo zamítnuto --Jan Myšák (diskuse | příspěvky) 16. 11. 2021, 11:20 (CET)Odpovědět

Žádost o zablokování – 213.108.160.253

213.108.160.253 (diskusepříspěvkypočítadločlánkyshrnutízablokovánívšechny projekty)
Důvod: Vandalismus. --Moson81 (diskuse) 16. 11. 2021, 14:52 (CET)Odpovědět

Nevyřešeno nebo zamítnutoNevyřešeno nebo zamítnuto Přestal. --JirkaSv (diskuse) 16. 11. 2021, 15:23 (CET)Odpovědět

Žádost o zablokování – Zničený Cum Bot Hrdlo Trt Demt Alkohol

Zničený Cum Bot Hrdlo Trt Demt Alkohol (diskusepříspěvkypočítadločlánkyshrnutízablokovánívšechny projekty)
Důvod: 1rázový vandalský účet --David V. (diskuze) 16. 11. 2021, 16:14 (CET)Odpovědět

VyřešenoVyřešeno --Tomas62 (diskuse) 16. 11. 2021, 16:16 (CET)Odpovědět

Žádost o skrytí editací

Prosím o skrytí těchto [5], [6] pomlouvačných editací. --David V. (diskuze) 17. 11. 2021, 20:01 (CET)Odpovědět

VyřešenoVyřešeno --Gumideck (diskuse) 17. 11. 2021, 21:50 (CET)Odpovědět

Skrytí editace na stránce Kanye West

Prosím o skrytí této pomlouvačné editace. --Moson81 (diskuse) 17. 11. 2021, 18:04 (CET)Odpovědět

VyřešenoVyřešeno --Gumideck (diskuse) 17. 11. 2021, 21:46 (CET)Odpovědět

Copy+paste přesun

Prosím o opravu přesunu Drvengrad -> Küstendorf. Díky. --Harold (diskuse) 17. 11. 2021, 18:31 (CET)Odpovědět

VyřešenoVyřešeno --Gumideck (diskuse) 17. 11. 2021, 21:44 (CET)Odpovědět

Skrytí editace 2

Dobrý den, prosím o skrytí vulgární editace a jejího shrnutí na diskusní stránce ke článku Andrej Babiš. Děkuji. Moson81 (diskuse) 17. 11. 2021, 20:19 (CET)Odpovědět

VyřešenoVyřešeno --Gumideck (diskuse) 17. 11. 2021, 21:32 (CET)Odpovědět

Žádost o přesun – Elisabeth Moss

Prosím o přesun článku Elisabeth Moss dle nerozporovaného návrhu. Zároveň prosím o rozhodnutí v této žádosti, jež už zde pravděpodobně zapadla, nicméně stále není vyřešena. --David V. (diskuze) 17. 11. 2021, 20:24 (CET)Odpovědět

Žádost o zablokování – 80.251.245.106

80.251.245.106 (diskusepříspěvkypočítadločlánkyshrnutízablokovánívšechny projekty)
Důvod: vandalismus --David V. (diskuze) 17. 11. 2021, 21:24 (CET)Odpovědět

VyřešenoVyřešeno --Gumideck (diskuse) 17. 11. 2021, 21:28 (CET)Odpovědět

Žádost o polozamknutí – Vojtěch Petráček

Důvod: Přijde mi, že v případě tohoto článku si různé jednorázové účty a IP adresy dlouhodobě řeší na Wikipedii nějaké interní a/nebo osobní spory na univerzitě, viz jeho historie. Na základě WP:BLP, WP:OV a WP:NPOV by měly být vkládané informace kvalitně zdrojované a článek by měl být vyvážený. Připadá mi, že však toho přispěvatelé nejsou schopni, zřejmě by tedy byl na místě dlouhodobý polozámek. Případné návrhy na doplnění můžou být vloženy a zdůvodněny na DS. --Harold (diskuse) 18. 11. 2021, 16:04 (CET)Odpovědět

VyřešenoVyřešeno Polozamčeno na 1 rok. --Jvs 18. 11. 2021, 17:01 (CET)Odpovědět

Žádost o zablokování – 185.52.172.75

185.52.172.75 (diskusepříspěvkypočítadločlánkyshrnutízablokovánívšechny projekty)
Důvod: vulgarity, zároveň prosím o skrytí jeho editací --David V. (diskuze) 18. 11. 2021, 21:10 (CET)Odpovědět

VyřešenoVyřešeno skryto, blok už zbytečný --Jan Myšák (diskuse | příspěvky) 18. 11. 2021, 21:46 (CET)Odpovědět

Žádost o zablokování – 78.45.184.4

78.45.184.4 (diskusepříspěvkypočítadločlánkyshrnutízablokovánívšechny projekty)
Důvod: pokračující vandalismus článku Sametová revoluce --2A00:1028:83BE:91A2:A0B7:B938:C84B:BF09 20. 11. 2021, 11:05 (CET)Odpovědět

VyřešenoVyřešeno Díky za upozornění, ale varování zřejmě nakonec pomohlo. --Tchoř (diskuse) 20. 11. 2021, 11:36 (CET)Odpovědět

Žádost o zablokování – 77.242.84.73

77.242.84.73 (diskusepříspěvkypočítadločlánkyshrnutízablokovánívšechny projekty)
Důvod: Vandalismus na stránce Matematická analýza. --Moson81 (diskuse) 20. 11. 2021, 14:39 (CET)Odpovědět

VyřešenoVyřešeno, --OJJ, Diskuse 20. 11. 2021, 14:41 (CET)Odpovědět

Žádost o zablokování – 2600:387:4:803:0:0:0:80

2600:387:4:803:0:0:0:80 (diskusepříspěvkypočítadločlánkyshrnutízablokovánívšechny projekty)
Důvod: vandalismus --David V. (diskuze) 20. 11. 2021, 17:36 (CET)Odpovědět

No, opět jde o známý vandalizační IP rozsah z Ameriky, tentokrát ze státu Washington2600:387:4:803:0:0:0:0/64 (diskusepříspěvkypočítadločlánkyshrnutízablokovánívšechny projekty), chtělo by zablokovat celý rozsah, jinak ho tu za chvíli máme znovu. Moson81 (diskuse) 20. 11. 2021, 18:12 (CET)Odpovědět
VyřešenoVyřešeno Zablokován celý rozsah, zatím na 6 hodin. --Jvs 20. 11. 2021, 18:20 (CET)Odpovědět

Skrytí editací 3

Prosím o skrytí těchto dvou editací: [7], [8] a [9]. Děkuji. --Moson81 (diskuse) 20. 11. 2021, 18:09 (CET)Odpovědět

VyřešenoVyřešeno --Jan Polák (diskuse) 20. 11. 2021, 23:26 (CET)Odpovědět

Žádost o skrytí editace – Karel Janeček

Prosím o skrytí této vulgární editace. Díky. --David V. (diskuze) 20. 11. 2021, 20:33 (CET)Odpovědět

VyřešenoVyřešeno --Jan Polák (diskuse) 20. 11. 2021, 23:24 (CET)Odpovědět

Žádost o zablokování – 185.140.115.68

185.140.115.68 (diskusepříspěvkypočítadločlánkyshrnutízablokovánívšechny projekty)
Důvod: dlouhodobý vandalismus --David V. (diskuze) 20. 11. 2021, 20:36 (CET)Odpovědět

HotovoHotovo Hotovo. --Martin Urbanec (diskuse) 20. 11. 2021, 20:57 (CET)Odpovědět

Žádost o zablokování – Sumber Daya Alam Mansion77

Sumber Daya Alam Mansion77 (diskusepříspěvkypočítadločlánkyshrnutízablokovánívšechny projekty)
Důvod: Spammer z Indonésie. --Moson81 (diskuse) 21. 11. 2021, 09:00 (CET)Odpovědět

Nevyřešeno nebo zamítnutoNevyřešeno nebo zamítnuto Lokální blok nemá imo smysl, nahlášeno stevardům. --Jan Myšák (diskuse | příspěvky) 21. 11. 2021, 12:02 (CET)Odpovědět

Žádost o zablokování – Botajjanko

Botajjanko (diskusepříspěvkypočítadločlánkyshrnutízablokovánívšechny projekty)
Důvod: Vandalismus. --Moson81 (diskuse) 21. 11. 2021, 11:44 (CET)Odpovědět

VyřešenoVyřešeno --Jan Myšák (diskuse | příspěvky) 21. 11. 2021, 12:02 (CET)Odpovědět

Žádost o zablokování – 46.135.83.46

Zablokování: 46.135.83.46 (diskusepříspěvkypočítadločlánkyshrnutízablokovánívšechny projekty) Důvodː vandalismus - Vaclav krouzek (diskuse) 21. 11. 2021, 13:06 (CET)Odpovědět

Žádost o skrytí editace – Lideň

Prosím o skrytí této vulgární editace. Díky. --David V. (diskuze) 21. 11. 2021, 16:23 (CET)Odpovědět

Polozámek

prosím o zámek jen pro registrované editory na články Jan_Cemper a Manipulátoři.cz. Někdo tam z více IP adres vkládá informace, které v článku už jsou, nevěrohodné odkazy (blogy, dezinfostránky...) a statusy z Twitteru, které neexistují... -Vaclav krouzek (diskuse) 21. 11. 2021, 16:38 (CET)Odpovědět