Wikipedista:Kovoladic19/Pískoviště

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

©

Existuje podezření, že obsah této stránky (nebo jeho část) je doslovným nebo nedostatečně pozměněným přepisem textu z jiného zdroje. Pakliže byl tento text převzat odjinud a nebyl publikován pod svobodnou licencí slučitelnou s licencí Wikipedie CC-BY-SA 3.0, je možné, že dochází jeho vložením na Wikipedii k porušení autorských práv původního autora.

Důvod pro podezření: Text shodný s životopisem na FDB, nicméně domnívám se, že jde o totožného uživatele.
Tato stránka je proto nyní zapsána na Wikipedie:Porušení práv. Samotné podezření nutně neznamená, že k porušení práv skutečně došlo, ale aby text mohl na Wikipedii zůstat, je třeba ověřit jeho původ. Čas označení je 23. 7. 2020 01:29:56 (CEST); pokud se nepodaří původ textu ověřit, bude článek či příslušná část po týdnu, tj. po 30. 7. 2020 01:29:56 (CEST), smazána.

Pokud jste tento text napsali vlastními slovy a jste tedy jeho výlučným autorem, uveďte prosím tuto skutečnost na diskusní stránce k tomuto článku. Doporučujeme uvést rovněž zdroje, ze kterých jste informace čerpali. Jestliže si nevíte rady, navštivte stránku Potřebuji pomoc. Neobnovujte bez vysvětlení odstraněný text. Takový text by byl opět odstraněn.

Jestliže jste autorem původního materiálu, který byl již publikován někde jinde, a souhlasíte s podmínkami naší licence CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom prosím e-mail dle pokynů na stránce Nápověda:Svolení autora. Podrobnější informace naleznete na Wikipedie:OTRS.
Pro vkladatele šablony:
Najděte autora a vložte mu na diskusní stránku:
{{subst:podezření na copyvio autor|Wikipedista:Kovoladic19/Pískoviště}} --~~~~
Pro správce:
Pokud se tento článek potvrdí jako porušení autorských práv nebo do sedmi dnů nedojde k potvrzení jeho licence, smažte ho


Patrik Kovoladič - vlastním jménem Petr Havelka - se narodil dne 3.2.2001 v Praze. Pochází z hudební rodiny, jeho máma hraje na kytaru a zpívá a jeho nevlastní táta pracuje jako učitel na hudební konzervatoři. Má vlastní sestru a nevlastního bratra. Je vyučený kuchař a začal se učit na pekaře.

Patrikovi zemřel v roce 2011 vlastní tatínek, bydlí se svou maminkou a nevlastním tátou. Jeho sestra také hraje na kytaru a zpívá.

V roce 2014 se jako Patrik Kovoladič přihlásil do soutěže Československo má talent. Zde sice nevyhrál, ale získal cenu za dobře zpracovanou písničku. V roce 2015 vyhrál v soutěži Nejmilejší koncert, kde postoupil do celostátní přehlídky Plzeň 2015. V roce 2016 se příhlásil opětovně do soutěže Nejmilejší koncert, kde získal cenu za nejlepšího zpěváka roku 2016.

V roce 2008 si Patrik zahrál v Ordinaci v růžové zahradě 2. V roce 2010 si byl pozván do pořadu Show Jana Krause. V roce 2019 si zahrál v seriálu Linka.

V roce 2018 vydal svoje první album z názvem Rychlík, s nahrávkami jeho vlastní tvorby. V roce 2019 vydal svou druhou desku z názvem Prodavač.