Přeskočit na obsah

Wikipedie:WikiProjekt MOP/Protokol

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Zde se budou evidovat zásahy většího rozsahu, jako jsou DOSy, vložení NPOV nebo šablony {{Reklama}} do závadného článku, hromadné smazání komerčních odkazů aj., provedené v rámci MOPu. Dále sem účastníci projektu evidovat i další významné aktivity v rámci tohoto projektu a to dle svého uvážení.

Protiopatření[editovat | editovat zdroj]

9. 3. 2014[editovat | editovat zdroj]

  • Bohemia Energy - vložena šablona {{NPOV}} a vše vysvětleno v příslušné diskusi. Je docela dost dobře možné, že nám tu řádí do značné míry organizovaná skupina (nevím, jak jinak to nazvat), snažící se na Wikipedii přiživit.
  • APEK - zpochybněna významnost článku, 2NNVZ tam prostě nevidím, maximálně by se dal za věrohodný a netriviální zdroj považovat článek na Lupa.cz, žádné jiné jsem ale nenašel. Navíc je skoro komické, že jeden ze „zdrojů“ napsala přímo zaměstnankyně firmy robertnemec(tečka)com!

Opatření uplatnil --David Kennedy (diskuse) 10. 3. 2014, 12:25 (UTC)

10. 3. 2014[editovat | editovat zdroj]

Vložena šablona /reklama/ do článku Hell.cz, vysvětlení viz v příslušné diskusi. Navíc podle mě ani nesplňuje podmínky významnosti. --David Kennedy (diskuse) 10. 3. 2014, 17:54 (UTC)

12. 3. 2014[editovat | editovat zdroj]

Monitorování tlaku v pneumatikách – obávám se, že pokud se někomu z nás nebude chtít ten anglický článek alespoň trochu dopřeložit, tak se výrazné změny nedočkáme. Alespoň jsme docílili toho, že kromě šablon copyvio již z článku nevede odkaz na stránky pneuservisu. --Mates (diskuse) 12. 3. 2014, 12:01 (UTC)

27. 9. 2016[editovat | editovat zdroj]

Přesun Monitorování tlaku v pneumatikách -> Systém kontroly tlaku v pneumatikách TPMS, článek upraven. @Mates: Nikdy neříkej nikdy :). --Mario7 (diskuse) 27. 9. 2016, 14:14 (CEST)[odpovědět]