Diskuse s wikipedistou:Vojtisek

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítejte[editovat zdroj]

Prosím, nepište do roku 753 př. n. l. informace týkající se jiných roků (třeba seznam králů Říma). Díky a věřím, že se tu budem setkávat častěji ;-) --Japo ¿ 17:44, 12. 10. 2006 (UTC)

Článek o roku má obsahovat stručný přehled událostí, jež se v daném roce staly, proto tam prosím nedávejte informace o králích Říma. Tyto informace však můžete vložit do článku Řím, kde to bude mnohem vítanější. Díky za pochopení. --Japo ¿ 17:49, 12. 10. 2006 (UTC)

Použití náhledu a vyplnění shrnutí editace[editovat zdroj]

Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Chci Vás však poprosit o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak článek bude vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty stránkou nejdůležitější, zobrazují se tam veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změny i historie článku zbytečně znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, tak vyplňte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň také dáváte najevo, že další změny v nejbližší době neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout a opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc. --Japo ¿ 17:53, 12. 10. 2006 (UTC)

Upozornění[editovat zdroj]

Upozorňuji Vás na pravidlo Pravidlo tří revertů a možné důsledky, jež může mít jeho porušení. Díky za pochopení. --Japo ¿ 17:54, 12. 10. 2006 (UTC)

753 př. n. l.[editovat zdroj]

Chcete-li psát o panovnících starého Říma, založte nový článek vhodného jména, případně rozšiřte již existující. Stránka 753 př. n. l. je určena k vyjmenování událostí proběhlých v daném roce, ne k popisování dějin panovnického trůnu starého Říma. Neustálým vracením nepatřičných informací do uvedeného článku (a to i přes upozornění) si koledujete o zablokování.

Díky za pochopení a pevně doufám, že už to tam znova nevrátíte. Jedudedek 18:09, 12. 10. 2006 (UTC)