Diskuse s wikipedistou:Vojťák

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 měsíci od uživatele Janbery v tématu „Nově otevřený Wikiklub v Brně

Ahoj, je stale výstižné psát, že se podílíš na semináři, když podle internetu již tři roky nebyl?

Ok, rozumná připomínka. Je taky pravda, že zhruba tak dlouho jsem neaktualitoval profilofou stránku... Napravím.

Kategorie:Wikipedisté skauti[editovat zdroj]

Ahoj, vytvořil jsem kategori Kategorie:Wikipedisté skauti, tak se tam můžeš zařadit. Napiš na konec své stránky [[Kategorie:Wikipedisté skauti]]. --Vobrcz 08:27, 6. 4. 2007 (UTC)

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení. --Nolanus C E 08:30, 17. 5. 2007 (UTC)

Jinak ale za změny v hesle děkuju. Předchozí zprávu sem poslal ještě než sem se na tvopje změny podíval, už sem se bál, že to zas z titulní stránky přilákalo nějakého vandala. /čímž užitečnost používání náhledu není relativizována/. --Nolanus C E 08:34, 17. 5. 2007 (UTC)

Shrnutí editace[editovat zdroj]

Díky za Vaše příspěvky, chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, tak třeba Vaše editace bude patřit mezi ty, které budou moci vynechat, a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. Daniel Šebesta (diskuzepříspěvky) 11:18, 27. 6. 2007 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku TMOU. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --Ragimiri 5. 10. 2010, 00:05 (UTC)

Jste zván na wikisraz. Dominik Matus   21. 2. 2012, 20:28 (UTC)

Únorový wikisraz[editovat zdroj]

--Bazi (diskuse) 5. 2. 2014, 18:07 (UTC)

Pozvánka na lednový brněnský wikisraz[editovat zdroj]

Ahoj, všimnul jsem si, že jsi z Brna a edituješ Wikipedii. Kdybys měl tuto středu čas (nebo kteroukoliv další třetí středu v měsíci), rád bych tě proto pozval na setkání s dalšími brněnskými wikipedisty. Pravidelně se scházíme v cca deseti lidech, bývá to často dost podnětné právě i pro další práci na Wikipedii a tvou účast mezi námi bychom velmi ocenili (a jsem si jistý, že bys mezi ostatními našel i další lidi s podobnými wikizájmy). Pokud bys mohl přijít, zapiš se prosím mezi účastníky na výše odkazované stránce srazu (nebo prostě přijď, registrace není bezpodmínečně nutná) – rádi tě mezi sebou uvidíme. Pokud ti to tentokrát nevyjde, můžu ti poslat pozvánku na příští sraz, až bude – v takovém případě se prosím zapiš mezi zájemce. Budu rád, když mi dáš vědět, že jsi pozvání četl; případně se též samozřejmě na cokoliv ptej, klidně tady pod příspěvkem. S pozdravem Blahma (diskuse) 19. 1. 2016, 15:27 (CET)Odpovědět

Nově otevřený Wikiklub v Brně[editovat zdroj]

Pozvání rozeslal --janbery (diskuse) 12. 9. 2023, 15:44 (CEST)Odpovědět