Diskuse s wikipedistou:Tommyk

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. Přeji Vám pěkný den! -- Mercy (|Ω) 17:43, 3. 4. 2008 (UTC)

Vkládání podpisu

Díky za Vaše příspěvky. Chci však upozornit na jednu zvyklost. Zatímco do článků podpis zásadně nevkládáme, protože úpravy se mohou týkat různých částí článků, tak u diskusních příspěvků (což jsou de facto redakční porady, nikoliv chatovací fóra) hovoříme za sebe a objasňujeme své názory na pojetí článku, případně klademe dotazy, co nám není jasné, a proto je nutné své příspěvky podepisovat. Podepisovat by se měli i nezaregistrovaní přispěvatelé, místo podpisu se automaticky vloží IP adresa a datum. Podepsat se můžete tak, že napíšete čtyři vlnovky ~~~~, nebo kliknete na příslušnou ikonku z panelu nástrojů nad editačním okénkem. Děkuji za pochopení. --Ragimiri 3. 8. 2009, 18:40 (UTC)

K tomuto času prohlašuji, že jsem seznámen se všemi body vypsanými výše. Tommyk 6. 10. 2009, 18:26 (UTC)

Shrnování editací[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. S pozdravem --K123456 28. 6. 2010, 12:36 (UTC)

Bezdůvodné mazání[editovat zdroj]

Prosím sdělte důvod tohoto shrnutí. Děkuji. --Ragimiri 7. 10. 2010, 22:26 (UTC)

Zobrazil jsem si porovnání vaší editace a editace uživatele 85.207.18.54. Ten cancour pod článkem, že se jedná o stránku anonymního uživatele, se v tomto porovnání neukázal (v editaci se také něco podobného neukáže, čili je to vespod stránky úplně zbytečné - málokdo si toho všimne, málokdo to přečte). Viděl jsem jen, že byl smazán odstavec ohledně téhož nahoře na stránce, tak jsem vrátil vaší editaci zpět ve prospěch úpravy uživatele, který má zmíněnou IP adresu. Když byla následně vrácena i moje editace, celou stránku jsem důkladně prohlédnul a pak jsem konečně narazil na tu "rámečkovou informaci". Stále si ale myslím, že nahoře a tučným písmem by to tomuto oznámení slušelo víc.
Že jsem vrátil editaci správce Wikipedie (rozumějte vás), mě vůbec nezajímá (jste pro mě uživatel jako každý jiný) a udělal bych to znovu, kdybych pro to měl důvod. Při předchozím vracení jsem k tomu také měl důvod, ovšem kvůli mé chybě. Proto se vám omlouvám a doufám, že jsem vám nezpůsobil výrazné potíže v řízení Wikipedie. S pozdravem, Tommyk 18. 10. 2010, 12:55 (UTC)

Nařkl jste mě, že bezdůvodně mažu něčí příspěvky, což hraničí s osobním útokem. Příště si to laskavě odpusťte. --Ragimiri 18. 10. 2010, 22:27 (UTC)

1) Když řeknu, že jste bezdůvodně smazal něčí příspěvek, není to podle mého osobní útok. Uznávám, že je to nařčení.
2) Už jsem řekl ve svém "sdělení důvodu", že se na mé straně stala chyba (byť z důvodu nepřehlednosti prostředků Wikipedie; tím se ale vůbec nechci ospravedlňovat), a omluvil jsem se vám. Omlouvám se vám tedy ještě jednou. Tommyk 19. 10. 2010, 13:25 (UTC)

Warhorse studios[editovat zdroj]

Dobrý den, Váš článek byl smazán, protože jeho předmět nesplňoval kritéria encyklopedické významnosti požadovaná Wikipedií. Prosím, nevkládejte jej znovu, bude opětovně smazán. Děkuji za pochopení a přeji Vám pěkný den!--Mercy 24. 7. 2011, 21:12 (UTC)

Česko vs Česká republika[editovat zdroj]

Dobrý den, máte nějaký názor, či postoj, který považujete za možný prezentovat k tomuto hlasování? Děkuji za odpověď nebo případnou jinou reakci. --Kusurija (diskuse) 20. 11. 2012, 17:39 (UTC)