Diskuse s wikipedistou:Sigfrie

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vážený kolego, vážím si Vaší snahy pomoci Wikipedii, ale nemůžeme přebírat okopírované texty, jako byl ten, který jste vložil na Loket (hrad). Věřím, že najdete dostatek odvahy napsat o hradu Loket svůj vlastní článek. --Miraceti 11:28, 27. 11. 2005 (UTC)

Kolego, ani Vámi vložený článek Jiří Voskovec nemůže na Wikipedii zůstat. Přestaňte kopírovat cizí články! --Miraceti 11:54, 27. 11. 2005 (UTC)


Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Svatava (řeka). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. -jkb- 13:21, 27. 11. 2005 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Fyzikální chemie. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Zirland 14:08, 27. 11. 2005 (UTC)


Vážený kolego, rád bych zamezil nedorozuměním, proto tyto řádky. Přirozeně nás těší, pokud někdo začne přispívat. Za to dík. Prosím, vemte ale v úvahu, že starší členové kolektivu mají zájem o kvalitu. Proto, když se objeví nový článek, který nesplňuje encyklopedistická hlediska, je jako takový prostě označen. To nemá nic společného a autorem, ale jen s článkem. Stát se to může zejména novým kolegům, kteří si ještě nepřečetli odpovídající poukazy, neznají požadavky na články atd. Snažte se proto příspěvky rozšířit, je možné, že Vám pomohou i ostatní. Mnoho zdaru, -jkb- 14:18, 27. 11. 2005 (UTC)

Játrovky[editovat zdroj]

Zdravím. Koukám, že jste dneska založil článek játrovky. Název článku by však měl být v prvním pádě jednotného čísla, tedy játrovka. Což samozřejmě není žádný problém udělat a pokud to neumíte (slouží k tomu záložke "přesunout"), klidně to udělám. Závažnější však je, že článek v současné verzi píše o "játrovkách", ale neříká, co to vlastně játrovka je. Prostě tam chybí odpověď na otázku: "Co to je játrovka?" Zkuste napsat tedy na samotný začátek článku něco ve smyslu "Játrovka je...". --Luděk 15:55, 12. 2. 2006 (UTC)