Diskuse s wikipedistou:Onovy

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 měsíci od uživatele Janbery v tématu „Nově otevřený Wikiklub v Brně
Návod k použití

Pokud chcete něco sdělit vy mně, napište mi sem, odpovím vám tady.
Pokud chci něco vám, napíšu vám na vaši diskusi, odpovězte mi tam.

Přidat zprávu

Nespustil jsi náhodou robota pod jiným userem? Docela mi to komplikuje sledování změn...— Egg 19:57, 10. 4. 2005 (UTC)

Ne nespustil, mrkni se na obsah editace, byl jsem to ja - rucne, delam to uz zepar tydnu, konecne jsem to dodelal. Ted jsou vsude jmeniny --Onovy 20:09, 10. 4. 2005 (UTC)

OK, tak to jsi docela cool. :-) Pěknej kus práce.— Egg 20:18, 10. 4. 2005 (UTC)

), no ja to mam v souboru ze kteryho jsem generoval Jmeniny takze to bylo copy & past, opisoval jsem je uz hoooodne davno z kalendare --Onovy 20:51, 10. 4. 2005 (UTC)


Bot mailing list[editovat zdroj]

Možná by tě mohlo zajímat, že vzniknul mailing list pro správce botů na Wikipedii, viz wikibots-l. --Mormegil 09:54, 2. 5. 2005 (UTC)

Vítej zpět po dlouhé pauze. --Li-sung 21:02, 11. 8. 2005 (UTC)

Kalendářní šablona[editovat zdroj]

Nazdar, vracím se k té šabloně pro Aktuality, o čemž jsme včera krátce mluvili. Návrh ae líbil a má být uskutečněn. Bylo by tedy možné něco takového jako je 20. století udělat pro měsíce? Nahoře nadpis, dejme tomu říjen, a pak 7 sloupečků a 4 až 5 řádků jen s čísly 1 2 ... 31. Otázka je, zda-li je takový kalendář generovaný nějak nesložitě automaticky, protože by bylo hezké, kdyby bylo zřejmé o jaký den v týdnu se jedná (tedy: 1. sloupeček = pondělí...); no a samozřejmě ty dny by měli ukazovat na jednotlivé nadpisy, tedy 1 na 1. října atd. Dej prosím vědět, jak to vypadá, zejména mne to jen napadlo, ale s Aktualitami si hraje hlavně Radouch a Zirland. Ale zatím mnohý mnohý dík, -jkb- 10:20, 7. 10. 2005 (UTC)

Nazdar. Tak díval jsem se na en: a taky na de:. Ta šablona v en: se mi líbí asi víc (maj tam prostě rozlišení pondělí, úterý..., což je pro orientaci asi dobrý), ovšem je to moc veliký, tam se mi líbí ta quantisticky hezčí forma v de:. Všichni se těšíme, zatím dík. -jkb- 13:09, 7. 10. 2005 (UTC)

Především moc díky za tu obsahovou šablonu do Aktualit, jsi opravdu mocný kouzelník.
Ještě prosba: dokázal bys někam (možná nejlépe do diskuse k Aktualitám, nějak mne teď nenapadá, kam to umístit do nápovědy) sepsat nějaký návod pro nás, obyčejné smrtelníky :-), jak tu šablonu umisťovat do dalších měsíců? --Radouch 07:11, 12. 10. 2005 (UTC)

Kalendářní šablona once more[editovat zdroj]

Zdar, tak na základě domluvy z IRC shrnuji problém. Snad vystihnu i Zirlandovo stanovisko, pokud má tento v něčem odlišný názor, doufám, že to zde upřesní.

Týká se vytváření obsahů ve formě té tabulky s čísly dnů a) na stránce Aktuality, b) na stránkách měsíců typu Září 2005. Problém a) je méně závažný, problém b) docela hodně. Začnu jím.

Jde mi o to, zda existuje nějaký postup, jak na stránkách měsíců vyrobit jednoduše ten obsah, pokud by byly převedeny do toho nadpisového tvaru. Tj. konkrétně kdybych na té stránce Září 2005 převedl data do toho nadpisového tvaru, jak teď na aktualitách, tj.: =====[[19. září]]===== apod., tak zda tam mohu nějak automaticky/poloautomaticky vytvořit obsah ve tvaru té tabulky. Nevylučuji, že už jsi to dokonce někde popsal, ale já ani Zirland nevíme kde.

U Aktualit jde o to, zda je nutné jednotlivé dny do obsahu přidávat ručně. Pokud ano, tak to není zas tak velký problém, i když jednodušší by samozřejmě bylo, kdyby se to dalo nějak zautomatizovat.

Toť snad vše, prosím Zirlanda o revizi a doplnění. --Radouch 15:01, 18. 10. 2005 (UTC)

Nosource[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu.--PaD 17:21, 2. 1. 2007 (UTC)

IRC cloak request[editovat zdroj]

I am onovy on freenode and I would like the cloak wikipedia/onovy. Thanks. --Onovy 15:19, 4. 1. 2007 (UTC)

Modelová železnice[editovat zdroj]

dobrý den

mohu se zeptat co se vám na té strance nelíbí? netvrdím že je nějak užasná ale furt lepší než nic a o takové tématu jako modelová železnice, jste neměli vubec nic. tak jsem se snažil pomoc jsem modelář a tak jsem napsal co vím + také obrazek z mé modelové desky.

S pozdravem tvůrce Modelová železnice

ICQ: 290-059-170

PS: přečetl jsem si váš vzkaz, pokud mi poradíte jak, v uvážené míře članek upravit, rád to udělám... ovšem nemohu přidávat data když je neznám, a jedine co znám je to jak se modelová deska staví,ale jak znám vaše pravidla rozhodne by to narazilo na ochranu dat či podložení mích tvrzení.

zdravím

--Pavolka 21:28, 3. 2. 2007 (UTC)

Dobrý den, oceňuji vaši snahu ve článku o modelech železnice. Je ale nezbytně nutné článek upravit do jednotného stylu Wikipedie. Např. na začátku článku zcela chybí určitá definice, je to opravdu článek a ne encyklopedické heslo. Tou šablonou sem vůbec nechtěl říci, že je článek špatný či neužitečný, je ale nutné na něm zapracovat. --Onovy 21:45, 3. 2. 2007 (UTC)

tak jsem se pokusil asi lepe to nedokaži... zatím --Pavolka 22:30, 3. 2. 2007 (UTC)

V editaci by Vám mohly pomoci stránky v ostatních jazycích. Odkazy na ně uvidíte v liště vlevo vedle článku. --Postrach 11:13, 4. 2. 2007 (UTC)

Adolf Hitler[editovat zdroj]

Editoval jsem heslo Adolf Hitler - a samozřejmě jsem vymazal některé (prozatím) nejkřiklavější nesmysly a omyly. U tak zábažného hesla to bohužel jinak nejde. Uveďte prosím, co jsem odstranil chybně a já to opravím zpět. Ale Adolf Hitler "vlajku Německa" nevymyslel. Pokud je mi bráněno upravovat nesmysly a odstraňovat vyložené hlouposti, tak se prosím ujměte hesla Adolf Hitler sám. Ale pokud toto má být skutečně vážně míněna encyklopedie, tak udělejte z hesla Hitler pahýl, protože takto diletantsky pojatý článek tady nemá skutečně co dělat. Snažím se postupně drobnými opravami zalepit alespoň ty nejhorší pitomosti - Hitler - socialista apod. Takže prosím jak tedy...??? 88.102.155.164

Samozřejmě sem rád, že jste se toho ujal, ale s určitého směru se mi zdálo, že mažete části, které měli vytvářet neutrální článek (viz to co jsem revertl). Pokud máte pocit, že jsem revertl něco, co není pravda, neváhejte to opět upravit a přiložte určité zdroje do článku. Samozřejmě si cením Vaší snahy, šablonu na Vaší diskuzní stránce sem vybral mírně nevhodně, zacož se omlouvám. Určitě ve své práci pokračujte. Děkuji. --Onovy 15:46, 10. 2. 2007 (UTC)
Nepotrpím si na omluvy. Opravil jsem prozatím popisek u poštovní známky - zde jsem čerpal ze svých katalogů poštovních známek Michel. Dále jsem opravil popisek u vlajky s hákovým křížem, kterou také Hitler nevymyslel, dále jsem opravil Hitler - socialista, správně nacionální socialista, což je rozdíl asi jako demokrat a byrokrat. Měl jsem připravenou úvodní větu, ale lekl jsem se Vás a Vašeho vykřičníku. Takže s úpravami prozatím končím, protože by to heslo chtělo celé přepracovat. Jinak jsem čerpal z Ian Kershaw, Hitler, Praha, 2003. (2 svazky). Další mohu dle potřeby uvést. Toto však není neutrální článek - to je prostě dobře míněný diletantismus. Ale jinak O.K. :-).
Samozřejmě nejlepší je uvést zdroje přímo do článku, nebo na diskuzní stránku článku, u mě na diskuzi se ztratí. Souhlasím s tím, že ten článek není neutrální. --Onovy 16:07, 10. 2. 2007 (UTC)

OnovyBOT[editovat zdroj]

Ahoj, Odebral jsem robotovi flag, protože je dlouhodobě neaktivní. V případě zájmu o znovuprovozování se ozvi. JAn 20:56, 19. 5. 2008 (UTC)

Vyznamenání[editovat zdroj]

„Učeň“

Milý Ondro, rád bych ti vyjádřil poděkování za stálou věrnost Wikipedii. V současné době jsi „Učeň“ za více než 1000 editací a 3 měsíce působení mezi námi. Díky a jen tak dál. --Krvesaj 3. 8. 2008, 15:20 (UTC)

Lidé.cz‎[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Lidé.cz. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Senimo 31. 3. 2011, 18:08 (UTC)

Jste zván na wikisraz. Dominik Matus   21. 2. 2012, 20:24 (UTC)

Červnový wikisraz[editovat zdroj]

--Bazi (diskuse) 6. 6. 2014, 08:45 (UTC)

Nově otevřený Wikiklub v Brně[editovat zdroj]

Pozvání rozeslal --janbery (diskuse) 12. 9. 2023, 15:44 (CEST)Odpovědět