Diskuse s wikipedistou:Milan.krimsky

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele Petr Kinšt v tématu „Glaukonit

--MiroslavJosef 24. 10. 2009, 05:59 (UTC)

Shrnování editací[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. S pozdravem K123456 13. 7. 2010, 15:55 (UTC)

Prosím shrnujte své editace, neberte to na lehkou váhu. Velice to usnadňuje hlídání posledních změn. Děkuji K123456 14. 7. 2010, 14:45 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku Jean Antonie de Peyssonnel. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. -- Tom120 11. 9. 2010, 08:28 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku Kwashiorkor. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Ragimiri 20. 9. 2010, 08:28 (UTC)

Přeji pěkný den, nejdříve bych Vám chtěl poděkovat za Vaše příspěvky v rocích, avšak chtěl bych Vás poprosit, jestli bysyte nemohl uvádět zdroje, ze kterých jste čerpal. Čtenář si pak bude moci uvedená fakta ověřit, případně bude odkázán na další, podrobnější literaturu. Pokud jste čerpal z cizojazyčné verze Wikipedie, použijte prosím šablonu {{překlad}}. Jistě chápete potřebu uvádět zdroje článků, vede to i ke zkvalitňování wikipedických textů a jejich věrohodnosti. Mějte se pěkně, v případě dotazů mi klidně pisněte do diskuse. Podzemnik 1. 12. 2010, 07:12 (UTC)

Prosím vyplňujte kolonku „Shrnutí editace“[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. Martin Kotačka 16. 12. 2010, 15:48 (UTC)

Prosím OPRAVDU vyplňujte kolonku „Shrnutí editace“[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. K123456 28. 12. 2010, 12:53 (UTC)

Doplnění v článku jitrocel kopinatý[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za doplnění informace v článku jitrocel kopinatý, ale bez uvedení reference za větou je taková editace více než sporná, protože to pak vypadá, že v již dříve uvedené knihy jsou vypsány i vámi uváděné látky, což zřejmě není pravda. Bylo by třeba přidat do referencí za větou i vámi uváděnou knihu. Pak to bude OK. --Vojtech.dostal 12. 2. 2011, 10:01 (UTC)

Prosím, opravdu doplňte zdroj i k další provedené editaci. Jen pro zajímavost, čtete tuto diskusi? --Vojtech.dostal 12. 2. 2011, 10:03 (UTC)

Rady, nápady apod.[editovat zdroj]

Dobrý den, cením si Vašich příspěvků, ale Wikipedie v principu nemá obsahovat žádné rady čtenářům, zlepšováky atd., viz tato stránka. Příspěvky jako tento proto budou odstraněny. Díky za pochopení.--Jieκeren 31. 8. 2011, 15:32 (UTC)

Chráněná území[editovat zdroj]

Ahoj, předně ti moc díky za doplňování a rozšiřování článků s tématikou ochrany přírody. Jsem moc rád, že jsou ty články déle tebou rozšiřovány a vylepšovány! Jen mne napadlo, jelikož se téhle tématice taktéž věnuji, že by bylo dobré udržovat podobnost v těchto heslech. Nedávno jsem napsal několik hesel, která jsou nyní dobrými články a snažil jsem se tam vymyslet nějaký logický systém ve členění kapitol, viz například Řežabinec a Řežabinecké tůně. Zvaž prosím, jestli by ti taky takovýto systém nadpisů nevyhovoval a jestli nepřidávat do článku informace v tomto pořadí a členění. Případně, pokud ti ten systém přijde špatný, můžeme vymyslet něco vhodnějšího! Nicméně, jak jsem psal, moc díky za tvé příspěvky u chráněných území a pevně věřím, že tě tahle tématika bude ještě dlouho bavit a že se můžeme těšit na další řadu vylepšení ;) S pozdravem --Chmee2 30. 1. 2012, 21:32 (UTC)

Zdravím, Váš nápad se mi velice zamlouvá a zároveň se mi líbí, chtěl bych Vás poprosit o něco; kdybych napsal články o chráněných územích jestli by jste je sám upravil; pokoušel jsem se o úpravu a nějak mi to vypadává; Děkuji moc za Vaši laskavost wikipedista Milan.krimsky (Milan.krimsky 4. 2. 2012, 11:12 (UTC)).

Vápenka (Kovářská)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Vápenka (Kovářská). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 8. 2. 2012, 00:07 (UTC)

Hnojník[editovat zdroj]

Ahoj, ideální je uvádět zdroj jako referenci. Ve shrnutí to zapadne. Díky ;-) --Vojtech.dostal 9. 2. 2012, 13:42 (UTC)

Dotaz na možné copyvio[editovat zdroj]

Ahoj, všiml jsem si, že tebou přidaný text je na chlup stejný tomuto textu a dle zdroje oba dva texty vychází ze stejné knihy. Zdá se tedy, že text vložený na Wikipedii je doslovně opsaný z té knihy. To bohužel na Wikipedii takto být nesmí, jelikož tím dochází k porušení autorských práv. Chci se tedy optat, jak se věc má? Díky za odpověď. S pozdravem --Chmee2 16. 2. 2012, 15:44 (UTC)

  • Zdravím. Všiml jsem si toho i já kolego konkrétně u článku maliník. Po vzevrubném průzkumu některých dalších delších příspěvků, mám to stejné zdání, totiž, že jsou doslovně opsané z knihy, která je uvedema ve shrnutí jako zdroj. Ty knihy zde nemám, abych to porovnal, ale raději s pravdou ven... --Rosičák (diskuse) 18. 11. 2012, 12:21 (UTC)
    • Připojuji se, celé odstavce v hesle Pelyněk brotan jsou opsány z knihy Naše a cizí koření. Ve zdrojích ji autor hesla neuvedl.--Zákupák (diskuse) 4. 1. 2013, 03:53 (UTC)

Ilija Beškov[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Ilija Beškov. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Petr1888 (diskuse) 22. 6. 2014, 16:38 (UTC)

Možné copyvio[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Novodomské rašeliniště, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to e-mailem se svolením autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: Elznic, Antonín. Zelenka, Oldřich; Geologické a mineralogické vycházky po západní části severočeského kraje

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Petr Kinšt (diskuse) 11. 10. 2014, 19:57 (UTC)

Dobrý den, stejný problém se týká i článků České Hamry (Vejprty) a Hora Svatého Šebestiána, revize tam jsem zatím skryl; prosím, pokud vlastníte práva k textům z dané knihy, kontaktujte kolegy z Wp:OTRS. Děkuji, s pozdravem --Mates (diskuse) 11. 10. 2014, 22:43 (UTC)
MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Skupice (Postoloprty), a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to e-mailem se svolením autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: Elznic, Antonín. Zelenka, Oldřich; Geologické a mineralogické vycházky po západní části severočeského kraje; vyd. Krajské muzeum, Teplice; 1979

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Petr Kinšt (diskuse) 2. 11. 2014, 09:14 (UTC)

+ To stejný zdroj u článku Malnice --Petr Kinšt (diskuse) 2. 11. 2014, 09:14 (UTC)

Tvršice[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Tvršice, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: KAČURA, Georgij. Minerální vody Severočeského kraje. 1. vyd. Praha: Ústřední ústav geologický, 1980. 170 s. S. 32

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Petr Kinšt (diskuse) 25. 10. 2018, 19:27 (CEST)Odpovědět

Český Šternberk[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Český Šternberk (hrad), a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: KRUMLOVSKÁ, Olga. Místa, která léčí. Nakladatelství Troja, 1997. ISBN 80-902428-0-4. S. 68.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Petr Kinšt (diskuse) 15. 11. 2018, 17:11 (CET)Odpovědět

Aura[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Aura, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: KRUMLOVSKÁ, Olga. Místa, která léčí. Nakladatelství Troja, 1997. ISBN 80-902428-0-4. S. 11–12

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Petr Kinšt (diskuse) 15. 11. 2018, 17:17 (CET)Odpovědět

Glaukonit[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Glaukonit, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: ELZNIC, A., ZELENKA, O. Geologické a mineralogické vycházky západní částí Severočeského kraje. Teplice, Krajské muzeum Teplice, 1979. S. 74–75

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Petr Kinšt (diskuse) 15. 11. 2018, 20:32 (CET)Odpovědět