Diskuse s wikipedistou:Michal Lenc/Archiv 2015

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Kabat7cz v tématu „Puls (hs)

--Marek Koudelka (diskuse) 16. 1. 2015, 14:48 (CET)

Obaly hudebních nosičů

Dobrý den, obaly hudebních nosičů na Commons přidávat nemůžete, odporuje to zdejším pravidlům. Více na Vaší diskusní stránce na Commons (User talk:Kabat7cz). S pozdravem Marek Koudelka (diskuse) 16. 1. 2015, 14:48 (CET)

Dobrý den,
omlouvám se, příště se to nebude opakovat :)

Datum

Ahoj, když aktualizuješ v infoboxech fotbalistů ligové statistiky jako např. zde, nezapomínej také takto vyplňovat datum, ke kterému jsou tebou uvedené údaje platné, aby infobox ostatní nemátl. Parametr klubaktual je pro klubové a repaktual pro reprezentační statistiky. Díky za pochopení --Chalim Kenabru (diskuse) 18. 1. 2015, 15:52 (CET)

Prosím vyplňujte kolonku „Shrnutí editace“

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. ♥ K123456  25. 1. 2015, 21:25 (CET)

Zdroje

Ahoj, když přidáváš do encyklopedie nějaké informace (jako např. zde), je důležité uvádět i zdroje, odkud ta informace pochází. Dělá se to formou referencí nebo externích odkazů. Neověřený text, a obzvláště u žijících osob, může být smazán. Více viz Wikipedie:Věrohodné zdroje, Wikipedie:Reference.--Chalim Kenabru (diskuse) 31. 1. 2015, 21:13 (CET)

Kategorie

Ahoj, info ke kategoriím (tato editace): když hráč přestoupí do jiného klubu, tak kategorie předchozích klubů se nemažou, ale přidá se kategorie aktuálního klubu. Je to vlastně takový průřez jejich kariérou. Některé kategorie klubů ještě nemusí být na české Wikipedii vytvořeny (např. mimoevropských klubů, nebo i některých menších evropských).
Kdybys třeba nevěděl, jak se přesně kategorie klubu jmenuje (např. není tu Kategorie:Fotbalisté Southampton FC, ale Kategorie:Fotbalisté Southamptonu), tak zadáš do wiki vyhledávače Kategorie:Fotbalisté anglických klubů a tam už najdeš, kterou hledáš (pokud tam není, ještě není vytvořena). Forma zápisu kat. může být různá, se zkratkami, bez nich, s cizími znaky atd. Platí samozřejmě i pro kluby s jiných zemí (např. Kategorie:Fotbalisté trinidadsko-tobažských klubů apod. --Chalim Kenabru (diskuse) 3. 2. 2015, 23:39 (CET)

Patrick Ness

Ahoj, pokud na článku pracuješ, je třeba vložit šablona:Pracuje se nebo pokud je to na delší dobu, šablona:Ve výstavbě, takto bez obsahu jen s „probíhá editace“ to tu zůstat nemůže, a to ani v řádu hodin.

Děkuju za upozornění, uložení editace jsem odklik omylem, takže jsem tam v rychlosti hodil probíhání editace :)

Puls (hs)

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Puls (kapela). Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Horst (diskuse) 25. 12. 2015, 12:35 (CET)

Dobrý den. V Encyklopedické významnosti je také psáno, že se posuzování významu lépe se provádí s časovým odstupem. Článek více odzbrojovat nejde, jelikož kapela začíná a žádné jiné zdroje nejsou. K článku budou postupně samozřejmě přidávány další zdroje, které nebudou vydány kapelou. Členem kapely je Vojtěch Uhlík, který hraje v kapele s Benem Cristovaem.[1] Tohle jsem v článku neuváděl z obavy, aby to nebylo posouzeno jako přílišná reklama. Jelikož nejsem členem kapely, nikdy jsem jím nebyl a nejsem nijak pracovně spjat s kapelou, nevidím jediný problém ve vytvoření článku. Významnost článku se podle mě potvrdí nebo vyvrátí až s postupem času. Naprosto stejně bych mohl pochybovat o významnosti článků o jednotlivých dílech seriálu Simpsonovi. S pozdravem --Kabat7cz (diskuse) 26. 12. 2015, 18:45 (CET)
Ještě doplním: Proč mazat už vytvořený článek (který navíc neodporuje pravidlům)? Pokud se ukáže jeho významnost bude se poté vytvářet znova? A kdo to udělá? --Kabat7cz (diskuse) 26. 12. 2015, 19:06 (CET)