Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:MichaelPilsen

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Může mi někdo vysvětlit,proč nějaký člověk maže informace podložené dokumenty o sklárně v Holýšově?Že by nějaký probudící se nacionálně myslící (Čech)???MichaelPilsen 26. 12. 2010, 22:10 (UTC)

--Gumruch 29. 12. 2010, 07:22 (UTC)

Dobrý den, prosím seznamte se nejdřív s tím, jak přispívat a jak zde diskutovat, než budete někoho obviňovat (navíc nesmyslně – vizte např. všechny články v podkategoriích kategorie:Němci). Informace byla odstraněna jako nesouvisející a příliš podrobná nikoliv z článku o sklárně (který teď ještě není napsaný), ale z článku o městu, kde např. chybí i chronologický přehled starostů jako nejdůležitějších představitelů. Zkuste napsat encyklopedicky korektní článek o samotné sklárně a tam v kontextu informace určitě zůstane. S pozdravem --Gumruch 29. 12. 2010, 07:22 (UTC)
Děkuji Gumruchovi. Tu informaci jsem odstranil já a to přesně z důvodů, které jsou naznačeny v předchozím příspěvku. Je to určitě zajímavá informace, ale v tomto kontextu působí jako pěst na oko. Pokud to bude v článku o sklárně a budou to uvedeni všichni prokuristé, určitě takovou informaci uvítám. --Pastorius 29. 12. 2010, 17:01 (UTC)

Oldřich Blecha[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Oldřich Blecha, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Gumruch 13. 1. 2011, 21:10 (UTC)


Omlouvám se,ale bylo to ve snaze získat co nejvíce informací,Oldřich Blecha a Marie Rubriciusová byl můj prastrýc a prateta,takže jsem jen sháněl rodinné informace MichaelPilsen 13. 1. 2011, 21:29 (UTC)

Pro vlastní články zde je obvykle potřeba udělat kompilát z více věrohodných zdrojů. Z cizích prací, na která jsou autorská práva, je možno pouze čerpat informace (resp. je jimi potřeba zde zveřejňovaná tvrzení zdrojovat), nejde kopírovat formulace (ani mírně pozměněné), ani užívat shodnou strukturu textu. Další použitelné reference o p. Blechovi jsou např. tady a tady. Zdravím, Gumruch 13. 1. 2011, 21:59 (UTC)