Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Mfuko

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na vaše soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení.--bab_dz 17. 2. 2009, 18:39 (UTC)

Reakce: Wikipedie není souborem externích odkazů, ovšem má nabídnout čtenáři informace, nejlépe ty, které hledal. Vzhledem k tomu, že některé články jsou neúplné či naopak přespříliš obsáhlé, čtenář ocení odkaz na článek, který ho obohatí, a v případě, že už další informace nehledá, na nic nekliká. Důrazně upozorňuji, že vždy pečlivě zvažuji přidávaný příspěvek a jeho zásluhy na obohacení článku. Pokud si někdo myslí, že poloprázdný článek bez dobrého odkazu je přínosnější než s dobrým a ČESKÝM odkazem k tématu, tak ať si externích linků nevšímá. Raději mažte takřka do písmene zkopírované články, kterých je na wikipedii dost. Pro ty, co chtějí mazat mojí editaci: Nejdříve k ní přistupte objektivně, jako od neznámého uživatele, a pak se na ní podívejte a zhodnoťte ji. Odkazy nejsou přidávány za účelem spamu ani poškození wikipedie.

Dobrý den, vkládáte odkazy, které Wikipedii nijak neobohatí, ani svým obsahem ani ničím jiným. Nepovažuju Vás za někoho, kdo by chtěl škodit. Vizte ale prosím stránku Wikipedie:Externí odkazy, máme zájem především o rozšiřování obsahu. A můžete mi prosím uvést, které články považujete za takřka do písmene zkopírované? Často se stává, že lidé naopak kradou od nás. Díky za odpověď. -- Mercy (|) 28. 2. 2009, 12:47 (UTC)

Reakce: O tom, zda mnou vložené odkazy Wikipedii neobohatí, by se dalo diskutovat. Zvláště poloprázdný článek by měl mít alespoň plnohodnotný odkaz. Vaším radikálním přístupem by jste mohl smazat takřka všechny externí odkazy na Wikipedii. Bohužel jsem od někoho dostal špatnou nálepku a následně smazání všech linků. Troufám si tvrdit, že se na ně mazající ani nepodíval, jinak by alespoň část zachoval. Zvláště, když se jedná o aktualizaci linků. K takřka doslovnému kopírování uvedu jeden příklad: toto z tohoto, minimálně část článku svůj původ nezapře.

Dobrý večer, samozřejmě, že by se o tom diskutovat dalo. Ale vzhledem k tomu, že obvykle obsahují jen o několik vět navíc mi přijde zbytečné sem vkládat odkaz. Jinak děkuji za upozornění na žraloka, obsah zkopírovaný sem anonymem jsem odmazal. S pozdravem, -- Mercy (|) 28. 2. 2009, 22:21 (UTC)