Diskuse s wikipedistou:Martin wolf/2007

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobry den, mam jiste pochybnosti u licence zde Soubor:Jelínek František Antonín.jpg mohl byste potvrdit,ze jste autorem a dodat podrobnosti o snimku? Je ponekud netypicke, ze se tu objevi starsi snimek o nemz nekdo tvrdi ze je jeho autorem. Dekuji a omlouvam se za neduveru --Vrba 23:34, 25. 8. 2007 (UTC)

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Zirland 07:11, 26. 8. 2007 (UTC)

Pokud jste držitelem autorských práv k tomu snímku, zašlete prosím o tom potvrzení e-mailem do OTRS (co je OTRS a adresa jsou v odkazovaném článku). V tom e-mailu nezapomeňte prosím uvést licenci, pod jakou obrázek zveřejňujete. Tím by mělo být vše vyřešeno. Díky. --Tlusťa 07:55, 26. 8. 2007 (UTC)

potvrzeni autorských práv[editovat zdroj]

Dobrý den. Nevím jak mám potvrdit do OTRS autorské práva k fotografii kterou jsem vložil do souboru Jelínek František Antonín.jpg. Netušil jsem, že je to tak složité a jak mám vůbec prokázat, že jsem držitelem autorských práv k fotce ktorou máme doma v rodiném albu a fotil to někdo s rodiny? díky za odpověď a pomoc Martin Wolf

Není třeba snášet důkazy jako u soudu :) Zde se předpokládá dobrá vůle. Prostě zašlete e-mail na info-cs(zavináč)wikimedia.org, kde uvedete něco ve smyslu: "Já, držitel autorských práv k fotografii Soubor:Jelínek František Antonín.jpg pocházející z mého archivu jí uvolňuji pod tou a tou licencí." --Tlusťa 06:54, 28. 8. 2007 (UTC)

Nolicence autor[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu.

Nepůsobí to možná neljlépe, ale podle autorského zákona, práva vyprší 70 let po smrti autora, nikoli po pořízení snímku. --Vrbova 14:18, 25. 9. 2007 (UTC)

Uživatelské a diskusní stránky[editovat zdroj]

Vítám v české Wikipedii. Chcete-li napsat něco konkrétnímu uživateli, pište mu na diskusní stránku, nikoliv na uživatelskou. Vaši zprávu wikipedistce Vrbové jsem přenesl z její uživatelské stránky na její diskusní stránku. Uživatelská stránka slouží k tomu, aby uživatel napsal něco o sobě (například kterými jazyky vládne, na jakých wikiprojektech se podílí atp.), případně aby si tam nechal nějaké své časté odkazy, kdežto diskusní stránky slouží k výměně vzkazů ohledně práce na Wikipedii. --Luděk 07:17, 26. 9. 2007 (UTC)

Odpověď na mojí diskusní stránce, ať to netrháme. --Vrbova 10:45, 26. 9. 2007 (UTC)