Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Klára 6575

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, gratuluji k prvnímu článku Právo na vzdělání. V jeho diskuzi jsem Vám nechal několik návrhů úprav. Máte-li k nim nějaké otázky, ptejte se tam. Děkuji. S pozdravem --7. 2. 2014, 09:26 (UTC), Utar (diskuse)

Zdravím a přeji hodně úspěchů ve Vašem studiu. Jen malá rada - pokud nechcete ukládat chyby, používejte náhled. --83.240.7.60 8. 2. 2014, 09:52 (UTC)

Také zdravím. Právo na vzdělání je krásná práce. Malý tip, aby byla ještě o něco lepší – (např.) v jednotlivých sekcích dejte slovo, které má vést na nějaký článek, jako odkaz pouze jednou (dávám k úvaze, nestačilo by dokonce jednou v celém článku). Časté opakování stejného odkazu působí rušivě. Mnoho zdaru při dalších editacích a v tvorbě článků přeje Jan Kovář BK (diskuse) 8. 2. 2014, 10:10 (UTC)

Právo na vzdělání[editovat zdroj]

U práva na vzdělání podle Listiny se opakuje ve dvou částech odstavce právo zřizovat nestátní školy. Doporučoval bych to dát na jedno místo a zvážit, zda ten odstavec nerozdělit na dva. Zároveň bych Vás chtěl poprosit o doplnění citací z komentáře k Listině o čísla stránek, aby se dala každá informace rychleji dohledat. U Listiny základních práv a svobod EU bych doporučoval doplnit informace o omezení její aplikace - viz její článek 51. Daniel Bartoň (diskuse) 16. 2. 2014, 08:40 (UTC)