Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Janula

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nazdar, kolego Janula. Vítejte. Vítejte v české wikipedii. Je mi ctí Vás zde přivítat, i když já sám zde již nespolupracuji. Ovšem Vaše editace jsou velice zajímavé, nejen tématicky, ale i velice zásadním zpracováním. Jistý kolega, který dle dnešního usnesení arbcomu nesmí 9 měsíců přispívat, nám někdy včera sdělil, že je mu možné obcházet blok, aniž bychom si toho všimli. Hm. Prý to udělal 15 krát. Nevím kdo jste, ale nedomnívám se, že byste byl loutkovým účtem onoho uživatele. Tak připitomnělá nebude ani jedna strana. Proto ani nebudu žádat o usercheck, hloupost. Myslitelné by bylo (aniž bych Vám to chtěl nějak vnucovat a omlouvám se již nyní, pokud to nesouhlasí, z čehož vlastně vycházím), že se jedná o onu možnost, kterou tento uživatel spolu s jiným již otevřeně diskutoval: "hele pošli mi ten text já ho zveřejním zu Tebe". Ano. Onen uživatel, očekávám, bude editovat jak slíbil, ovšem ne pod uživatelskými účty, které jsou tak podezřelé. Jak jsem se zmínil výše: omlouvám se předem, pokud jsem něco špatně interpretoval. V tom případě Vám přeji skutečně mnoho úspěchů v činnosti zde. -jkb- 16:23, 24. 3. 2006 (UTC)

Uprimne receno, nejak nerozumim... Heslo Stalinismus se pokusím ještě rozšířit.--Janula 16:27, 24. 3. 2006 (UTC)


Pokusím se o sice prefabrikované, ale o něco hezčí a informativnější uvítání (s kytičkou):

Jinak upozorňuji, že uživatel Rosta Váš článek bohužel nebude moci rozšířit, protože nemůže editovat (je to delší historie). Hlavním sdělením mého vzkazu je poděkování za Vaše dosavadní příspěvky a naděje, že na Wikipedii budete dále pokračovat. S přáním pěkného dne --che 21:24, 24. 3. 2006 (UTC)

Vaše články a Encyklopedie politiky[editovat zdroj]

Nemohl jsem si nevšimnout, že se při vytváření svých článků, které se bezpochyby dotýkají velmi zajímavých témat, inspirujete Encyklopedií politiky Karla Žaloudka. Osobně tuto základní příručku také používám, nicméně zkuste zakládaná hesla formulovat více podle sebe, aby nemohlo dojít k porušení autorského práva. To, co se děje na Wikipedii s články tato práva porušující, se můžete dočíst na Wikipedie:Porušení práv. --Petr Kovář 18:42, 25. 3. 2006 (UTC)