Diskuse s wikipedistou:Hujer

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na vaše soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení.--Horst 14. 12. 2008, 02:20 (UTC)

Pane, prohlizite vubec prispevky uzivatelu, nebo je rovnou mazete jako bylo psano v ceskem tisku? Ja jsem nic nepridal, naopak jsem vymazal nalepkovani zdroje jako nepravdiveho, protoze si jako pravnik myslim, ze oznacovat jakykoliv zdroj jako nepravdivy muze v pravnim state jenom soud, nikoliv editor wiki. Dekuji.

Prohlížím si i te externí odkaz a jako spam jsem ten odkaz na něj smazal, kdo kde co píše je možná zajímavé, ale Vy byste si spíš měl přečíst co Wikipedie není. Wikipedie má svá pravidla--Horst 14. 12. 2008, 02:38 (UTC)
Ten odkaz jsem tam nevlozil ja, pane Horste, takze Vase odporuceni neni relevantni.
Pardon, omlouvám se překoukl jsem se ve srovnáních historie, sypu si popel na hlavu a svou chybu se pokouším odčinit přidáním uvítacího letáčku.--Horst 14. 12. 2008, 02:49 (UTC)