Diskuse s wikipedistou:Harcuba

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

My vítáme v týmu i malé přispěvatele, jelikož takle začínal každý a končí jako závislák :) Takže vítejte do klubu a hodně editací na kontě :)

--Chmee2 13:27, 9. 9. 2006 (UTC)

Děkuji za přivítání, jsem ani nečekal takovou rychlost jakou si všimnete nových příspěvků :o) --Harcuba

To pracuje naše Patrola. ;-) Mimochodem, v diskusích je dobré se podepisovat čtyřmi vlnovkami ~~~~, vloží to jméno a čas. --egg 13:37, 9. 9. 2006 (UTC)
Ach tak, již si to budu pamatovat, člověk se stále učí já zatím s wiki kódem nemám žádné zkušenosti --Harcuba 13:41, 9. 9. 2006 (UTC)

Geoffrey Chaucer[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Geoffrey Chaucer, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence GFDL, zmiňte se o tom v diskusi.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek.

Díky za pochopení. Věříme, že se zde budeme setkávat častěji, tentokrát již nad Vašimi vlastními příspěvky.

--Nádvorník 19:58, 9. 9. 2006 (UTC)

dále prosím bych chtěl ze stejného důvodu upozornit na článek Canterburské povídky. děkuji --Nádvorník 20:05, 9. 9. 2006 (UTC)

Obrázek bez zdroje[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Tlusťa 11:17, 7. 4. 2007 (UTC)