Diskuse s wikipedistou:GSP Zborovice

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele Janbery v tématu „Svolení autora

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku GSP zborovice. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Mates (diskuse) 17. 5. 2013, 08:10 (UTC)

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na své soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 6. 6. 2013, 21:32 (UTC)

GSP Zborovice[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku GSP Zborovice. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Mario7 (diskuse) 5. 8. 2013, 12:19 (UTC)

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na své soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni, jako se to stalo v článku GSP Zborovice. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. --Mario7 (diskuse) 5. 8. 2013, 12:19 (UTC)

Upozorňuji, že pokud budete do Wikipedie nadále opakovaně vkládat text o GSP Zborovice, aniž by byla doložena encyklopedická významnost této firmy, budou tyto texty vždy mazány, v krajním případě může dojít i k zablokování tohoto účtu. Reklamu si prosím dělejte někde jinde. Děkuji. --Harold (diskuse) 5. 8. 2013, 12:23 (UTC)

Poslední pokus[editovat zdroj]

Zdravím, nejprve Vám sem dám uvítací letáček:

Váš text už byl několikrát smazán, je to škoda práce, ale pokud budete vkládat znovu, opravdu se lehce může stát, že budete blokován/a. Já to dnes neudělám z osobní sympatie. Jedna rada pokud mohu, nebude to tak těžké, než učiníte další pokus:

  • doplňte skutečně nezávislé, netriviální a věrohodné zdroje, které se firmou zabývají, přesně podle WP:2NNVZ, tedy periodika, odborné časopisy atd
  • odstraňte z článku vše to co si o sobě myslí firma + veškeré nabídky, tak aby článek byl psán z Neutrálního pohledu, jakákoliv reklama je zde nepřípustná /viz WP:CWN a WP:Propagační článek.

Pak zde bude moci článek zůstat. Inspiraci můžete najít třeba v článku Google. Pokud text nemáte nikde uložen, satčí se ozvat a já Vám jej v původní podobě obnovím, nic znovu psát nemusíte. Dík za pochopení--Horst (diskuse) 7. 1. 2016, 10:04 (CET)Odpovědět

Pilový kotouč[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Pilový kotouč, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://wiki.gspzborovice.cz/index.php/Hlavn%C3%AD_strana

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--janbery (diskuse) 21. 5. 2019, 15:47 (CEST)Odpovědět

Svolení autora[editovat zdroj]

Dobrý den, v tomto případě se nejedná o porušení autorských práv. Jsem autorem původního článku. Tento článek jsem aktualizoval o nové informace. Prosím tedy o znovu zveřejnění. Děkuji.--GSP Zborovice (diskuse) 22. 5. 2019, 12:14 (CEST)Odpovědět

Dobrý den, jediný možný způsob, jak doložit vaše autorství, je poslat mail na permissions-cs@wikimedia.org. Podrobnosti k tomu, jak má mail vypadat najdete zde. S pozdravem, --janbery (diskuse) 25. 5. 2019, 20:07 (CEST)Odpovědět