Diskuse s wikipedistou:Energetika cvut cz

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele Khamul1 v tématu „Solar Air Water Earth Resource (S.A.W.E.R.)

Zdravím, díky za příspěvky. Menší rada: odkazy na jinou stránku na české Wikipedii se dělají prostřednictvím závorek [[]], na jiné jazykové verze se neodkazuje. Dík --Jana Lánová (diskuse) 2. 10. 2013, 12:15 (UTC)

JE Obninsk - reverty, odstraňování linků, nedokládání tvrzení (na tak obsáhlé heslo)[editovat zdroj]

Vážení, jestliže chcete editovat a v souvislosti s tím i "revertovat", nepříliš korektní způsob práce, ale dobře, editujte tak. Zde se tedy sluší a patří editovat i včetně referencí. Odstranili jste původní linky, navraťte je, prosím, dokládáte tvrzení?, dobře, doložte je, prosím! Je to i vaší editační povinností (2 NNVZ), což neděláte! Nebo je to snad plagiát (1x ref.)...? --Protestant (diskuse) 2. 6. 2017, 12:43 (CEST)Odpovědět

Dobrý den, omlouvám se za komplikace. Zdroje jsem nezkontroloval, pokusím se to během brzké doby napravit. Vypracovaná témata na wiki máme v rámci studentských prací a tohle mi tentokrát uniklo. Každopádně díky za radu! Pavel Z.

Železná hvězda[editovat zdroj]

Solar Air Water Earth Resource (S.A.W.E.R.)[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Solar Air Water Earth Resource (S.A.W.E.R.), a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://www.uceeb.cz/projekty/solar-air-water-earth-resource-sawer

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Khamul1 (diskuse) 15. 1. 2019, 15:33 (CET)Odpovědět