Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Dalibor Janek/Pískoviště

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 4 měsíci od uživatele Svenkaj v tématu „Pštrosín Jagellonský

Pštrosín Jagellonský[editovat zdroj]

@Dalibor Janek Dobrý den, pokud se při procvičování technik redakce Wikipedie na svém Pískoviště cvičíte hrou a používáte nesmyslné texty, v zásadě proti tomu nebude nikdo nic mít. (Při pokusu o publikaci ve veřejném prostoru by byl takový "text" samozřejmě jako nesmyslný velmi brzy smazán. Ani mnichovická "pštrosí olympiáda" by neobstála - podívejte se na Wikipedie:Encyklopedická významnost.)

Zatím jste se naučil, jak vidím, jak nadpisovat kapitoly článku a jak vkládat do článku obrázky. Formulační schopnosti a znalosti pravopisu máte obstojné - až na ten Mnichovský erb :-), chyby se dají odstranit.)

Chci Vás ale upozornit, že jedním z nejdůležitějších principů Wikipedie je ověřitelnost informací (viz Wikipedie:Ověřitelnost). Základní dovedností při skutečném redigování Wikipedie je proto vkládání odkazů. Doporučuji Vám si dobře pročíst Nápověda:Odkazy a dobře se v již existujících článcích seznámit s tím, jak a jaké odkazy se do článků vkládají.

Až si na svém Pískovišti dostatečně vyhrajete a s nejdůležitějšími formálními náležitostmi se seznámíte, dejte se do vylepšování Wikipedie. Nebojte se při tom se ptát zkušenějších. Zdraví --Svenkaj (diskuse) 9. 2. 2024, 22:05 (CET)Odpovědět