Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:78.128.154.159

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Karel Židek[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Karel Židek. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem ▶ K123456 ◀ 4. 4. 2011, 11:52 (UTC)

Karel Židek[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Karel Židek, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Zdenekk2 4. 4. 2011, 13:38 (UTC)

Dobrý den, Váš článek Karel Židek je na české wikipedii samozřejmě vítán! Formální drobnosti jsem se pokusil trochu upravit. Nyní zbývá ještě vyřešit otázku životopisu. Do wikipedie lze kopírovat pouze texty, které nejsou chráněny autorským právvem. Pokud jste autorem zkopírovaného textu, nebo autora znáte a jste schopen jej přemluvit, aby pro článek text poskytl, je třeba zaslat potvrzovací mail na centrum OTRS (tedy zjednodušeně řečeno hlídače správného uvolnění autorských práv). Jestli s tím potřebujete nějak poradit, rád Vám pomohu. Doufám, že Vás nezarazí poněkud komisní znení prefabrikovaných vzkazů výše a že článek dotáhneme do vítězného konce. Bylo by například rovněž skvělé, kdybyste sem mohl přidat i skladatelovu fotografii.

V případě jakýchkoli nejasností nebo dotazů mi napište sem, nebo na moji diskusní stránku. S pozdravem --Gampe 4. 4. 2011, 15:09 (UTC)