Přeskočit na obsah

Diskuse ke kategorii:Větry

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Kategorie Geografie[editovat zdroj]

Nějak si nemohu vysvětlit, proč jsou větry podkategorií geografie. Je jasné, že některé větry se objevují jenom někde (například fén), ale je to dostatečný důvod? --Luděk 18:45, 2. 3. 2005 (UTC)

Je to tak v anglické verzi a je to fajn to tam uvést, protože jsou to místní názvy, když to srovnám s mořskými proudy, tak ty by měly být také v Geografii a zároveň v Oceánografii. Jinak jsem tam nechal tu meteorologii, protože je to přehlednější, ale Edituji s odvahou, tak jsem to tam napsal ;-) --Drlicka 19:55, 2. 3. 2005 (UTC)
Jasně, klidně dál editujte s odvahou. Takovéto dotazy neberte jako výtku, pouze jako otázku nebo případně podnět k ještě jednomu zamyšlení. Kdybych si byl jist nepatřičností (což samozřejmě neznamená, že bych si byl jist oprávněně), tak bych také klidně editoval s odvahou a tu geografii rovnou vyhodil ;-). --Luděk 20:05, 2. 3. 2005 (UTC)

Návrh na sloučení kategorií Vítr a Větry[editovat zdroj]

Nesouhlasím se sloučením kategorií, takto se mi to líbí - zde sou různé druhy větrů, v nadkat. vítr sou jiné pojmy větru se týkající. Otázka je, zda kategorii nepřejmenovat na druhy větru. --Nolanus C E 09:26, 5. 6. 2008 (UTC)

Teď, když už jsem ty kategorie vložil do sebe a část obsahu z této jsem přemístil do nadkategorie Vítr, tak si také myslím, že by to tak mohlo zůstat. Takže šablonu dávám pryč. --ŠJů 13:10, 5. 6. 2008 (UTC)