Přeskočit na obsah

Diskuse:Seznam postav seriálu Star Trek

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Proč ty barevné spojky vlevo, je v barvě systém? Protože je zde zachycena jen část lidí, bude třeba postavy doplňovat, tak ať je zde i návod.--Zákupák 22. 11. 2009, 16:50 (UTC)

No vidíte, chtěl jsem to zmínit, ale jak jsem to sepisoval a hlavně hodiny patlal tabulky, tak jsem na to zapomněl. Jde o 3 základní barvy celé TOSky, dle které jsou např. i jednotlivé sezóny DVD a na enwiki tak řadí série. Já jsem je zde využil pro označení uniformy, kterou daná postava obléká (viz. zde).
Někde jsem zaslechl, že barvy odlišují zlatě velící a řídící členy lodi, modře odborné pracovníky a červeně technické a bezpečnostní složky. Nevím, co je na tom pravdy, fakt je že Spock a McCoy (vědecký a lékařský důstojník) mají modré triko, Scotty a Uhura (vrchní inženýr a komunikační důstojník) červené, kdežto kapitán Kirk a kormidelníci žluté.
Díky za upozornění. Myslím, že příchozí znalci nás za to docení a laikovi to snad vadit nebude. --El Carlos 22. 11. 2009, 17:56 (UTC)

Janice Randová - chyba tabulky[editovat zdroj]

Nevidí někdo rozdíl v tabulce mezi Janice Randovou a ostatními??? Já ať na to koukám sebevíc, tak nevím, proč je její tabulka kratší a má jinačí poměry stran buněk. --El Carlos 4. 12. 2009, 00:06 (UTC)

Již jsem na to přišel. Při rozlišení 1920 x 1600 se chyba objevovala u více tabulek. Jde o to, že text (popis) musí být dostatečně dlouhý nato, aby zasahoval sám na druhý řádek. Pokud tomu tak není, poslední slovo popisu se přesune na 2. řádek "násilím" a tabulka se pak rozhodí. --El Carlos 18. 3. 2010, 20:38 (UTC)