Diskuse:Sarah Paulsonová

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Zdejší kontroloři (konkrétně Tchoř) nemají ani tolik slušnosti, aby respektovali přání autora o zachování názvu stránky. Místo Sarah Paulson přejmenoval tuto stránku na nesmyslné Sarah Paulsonová. Neznám nikoho tohoto jména. Mrzí mne to o to více, že jsem o nepřejmenování doslovně žádala zde v diskuzi. Tchoř můj příspěvěk vymazal! Požaduji vrácení názvu stránky nebo vyjádření z jakého důvodu byl název změněn na nesmysl.-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) KateFox66 (diskusebloky) 19.55, 12. srpna 2014‎ (CE(S)T)

Příspěvek jsem nevymazal, je v jiné diskusi. „Přání autora“ mají ve Wikipedii hodně nízkou váhu, Wikipedie je kolektivní dílo a články jsou obvykle dříve či později dílem mnoha autorů. Přechylování je v češtině normální, Paulsonovou tak lze potkat v televizních programech atp. Máme zda na toto téma doporučení.--Tchoř (diskuse) 12. 8. 2014, 18:03 (UTC)


https://cs.wikipedia.org/wiki/Vera_Farmiga https://cs.wikipedia.org/wiki/Jessica_Lange Proč tedy nejsou tyto dámy také přejmenované?? Protože to blbě zní? Jinak tedy má kariéra autorky na wikipedii byla velice brzo ukončena. Nikdy více! Děkuji -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) KateFox66 (diskusebloky) 20.08, 12. srpna 2014‎ (CE(S)T)

Prostě je kdysi někdo založil nepřechýleně a ještě to nikdo neopravil. Wikipedie je plná nedokonalostí, je stále ve vývoji. Vždycky tu bude ještě hodně práce, kterou je potřeba udělat. --Tchoř (diskuse) 12. 8. 2014, 18:11 (UTC)