Diskuse:Petr Prouza

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Byl to jasný nomenklaturní kádr, jeho spolupráce s STB je právě z tohoto důvodu velice pravděpodobnbá --MiroslavJosef 15:40, 20. 6. 2008 (UTC)

Drahý pane Kozáku, buďte tak laskav, a nešiřte o mém otci pomluvy. Označit někoho za "jasného nomenklaturního kádra" umí s prominutím každý, ale věcné důkazy jsou věc jiná. Opravuji záznam o svém otci adekvátně tomu, jak byl před lety rozhodnut soudní spor ohledně jeho neoprávněného zařazení do seznamů STB (odkud byl, po vynesení rozsudku ve svůj prospěch, vymazán), a budu vám vděčný, když do záznamu nebudete dále zasahovat. Pokud tuto potřebu ucítíte, bude od vás pěkné, pokud tentokrát alespoň necháte datum narození správně, posledně jste jej opravil ze správného července zpět na nesprávný červen... dovolím si tvrdit, že mám v tomto a dalších ohledech přeci jen lepší informace, než vy. --PavelProuza 16:35, 6. 7. 2008 (UTC)

Pro další rozšíření obsahu a čerpání informací doporučuji rozhlasový rozhovor s panem Prouzou, Český rozhlas dvojka, dne 11.7.2014, 22:30 - 23:58, pořad Noční Mikrofórum. Tématem byly jeho blízké 70. narozeniny a vzpomínky na jeho zážitky, studia, působení, setkání s osobnostmi a podobně. Zmínil dlouhodobě shromažďované zápisky a postřehy ze svých setkání s mnoha různými lidmi a osobnostmi, mj. s Milanem Kunderou. --DuckDaffy 11. 7. 2014, 23:36 (UTC)