Diskuse:Palestina v osmanském období

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nechci do článku zasahovat, nicméně mám docela vážné námitky:

  1. Administrativní celek se jménem "Osmanská Palestina" nikdy neexistoval. Pokud chcete psát o Palestině v období osmanské vlády, pak článek přesuňte na název "Palestina za vlády Osmanů" nebo tak nějak, ale nepoužívejte infobox zaniklý stát, protože žádný takový administrativní celek neexistoval.
  2. Interwiki je rozhodně špatně.
  3. Nesměšujte prosím poznámky a reference. Pokud si s tím nevíte rady, rád pomůžu.

Jinak ale samozřejmě díky za snahu, jako základ článku "Palestina za vlády Osmanů" to vypadá nadějně. Jen bych ještě poprosil, jestli by nebylo možné doplnit zdroje. Pokud si s čímkoli nevíte rady, ochotně přiložím ruku k dílu. Zrovna nedávno jsem si říkal, že nějaký ten článek k administrativnímu členění Syropalestiny by byl potřeba. --Daniel Baránek 8. 3. 2009, 22:39 (UTC)


Zatím se pokusím všechny uvedené nedostatky napravit a poté bychom mohli probrat co dál. Jen kdybys mohl prosím upřesnit problém s interwiki. To že nejsou v celém článku zatím odkazy, zdůvodňuji tím, že na to zatím nebyl čas. Pokud jde o něco jiného, žádám tě o pomoc. No a ještě tedy infobox, bylo by možné použít jiný infobox, nebo žádný vhodný neexistuje? Rozhodně díky za komentář, v podstatě jsem v hloubi duše doufal, že se někdo rychle ozve a řekne mi co je špatně. Takhle rychlá reakce mě potěšila. Patrně za to můžu vděčit i tomuto nástroji. Díky Wikifreak 9. 3. 2009, 09:32 (UTC)

Problém infoboxu je v tom, že se týká státu (popř. závislého území). Vzhledem k tomu, že tento článek o žádném správní území není, nelze jej použít. Taky by bylo vhodné článek přejmenovat, jak jsem navrhoval. Ale nechci do článku zasahovat, dokud tam visí šablona "pracuje se". --Daniel Baránek 9. 3. 2009, 19:23 (UTC)

Reference doplním asi tak za dva týdny, nemám na to momentálně čas. Wikifreak 13. 3. 2009, 12:27 (UTC)