Diskuse:Lubomír Man

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vážení wikipedisté, U několika údajů u mého jména jste v závorce uvedli: zdroj? Odpovídám a zdroje uvádím: Údaj Wikimedia Commons jsem nalezl pod svým jménem na Googlu. Moje kniha Hrrr na ně! tam byla uvedena pod termínem nejlepší kniha roku 2003 pro mládež. Ale ne sama. Šlo o seznam 40 nejlepších knih světové produkce (mezi nimi i jedna z knih Rowlingové), z českých autorů jsme v seznamu byli jen dva, jméno onoho druhého autora si nevzpomínám, jenom vím, že jeho vyznamenána kniha byla variací na Foglarovu tvorbu. Pokud byste měli zájem, mohu onoho druhého autora vypátrat.

Mám tedy za to, že pro zpřesnění svého údajů by bylo sprvné opravit dané znění takto: Kniha Hrrr na ně! byla Mezinárodní organizací Wikimedia Commons zařazena do seznamu 40 nejlepších knih pro mládež světové produkce. Byl bych Vám moc vděčný, kdybyste mi na mailovou adresu níže sdělili, mám-li tuto opravu sám provést.

Výsledky ankety Mladého světa o nejčtenější autory knih pro mládež byla otištěna v čísle 16 ročníku 1988. Pořadí bylo následovné: 1. Remarque 2. Verne 3. May 4. Man, John, Dick Francis, Troska

Vyplývá z toho, že jsem byl čtvrtý, ale na místě čtvrtém děleném. Toto slovo "děleném" sám doplním.

Že jsem se v anketě ČT Kniha mého srdce umístil z ostravských autorů nejlépe lze dohledat na heslu Kniha mého srdce na Googlu. Bylo to sice tuším jen 12 hlasů, ale i s nimi jsem byl mezi autory Ostravska nejúspěšnější. Srdečně Vás zdravím a pro přípanou laskavou Vaši odpověď uvádím svou mailovou adresu: man.lubomir@seznam.cz S pozdravem L. Man

Tolik tedy ke zdrojům?, které se u mých údajů objevily. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 94.113.236.11 (diskusebloky) 5. 9. 2013, 11:45‎ (CE(S)T)

Dobrý den, díky za reakci. Co se týče dotazu ohledně opravy, opravdu se nebojte editovat a klidně ji proveďte. --Mario7 (diskuse) 5. 9. 2013, 13:31 (UTC)
Můžete prosím uvést příslušné adresy stránek (z adresní řádky prohlížeče)? Usnadníte tím práci ostatním. --Jvs 6. 9. 2013, 08:09 (UTC)