Diskuse:Lenka Baarová

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Co se týče ohlasů, myslím, že by se měli šoupnout na wikicitáty a tam ozdrojovat. Zde bych nechal třeba jeden, ilustrativně (třeba do iboxu osobnost, či jak se ten ibox jmenuje) Jedudědek 18:53, 16. 6. 2008 (UTC)

a jenom blbá otázka, autoři těch kritik souhlasí s umístěním na wiki pod GFDL? --Chmee2 18:54, 16. 6. 2008 (UTC)

Jo to jsem nějako zapoměl zmínit, že to bude potřeba dost probrat. Vybrat z toho jen pár citátků, to by snad mělo být v pohodě, ne ? ;-) Jedudědek 18:57, 16. 6. 2008 (UTC)

Rozhodně je obsah všeho co je v článku snadno zjistitelný. Zcela nechápu smysl uzamčení článku. Je poněkud komické napsat u výčtu repertoáru "zdroj?". Zdroj pak jediný - nechat si veškerý repertoár přehrát. Každopádně jste na wikipedii vtipní, to je třeba nechat. Stejně tak jak jiné otázky o "zdroji". Například u věty, že František Malotín udržoval dlouholeté kontakty s J.P. Rampalem - bylo u toho "zdroj?" - no v televizních novinách o tom neinformovali a přesto je to fakt...83.208.181.139 18. 7. 2008, 19:09 (UTC)

ad. autoři kritik: 1/ to co je napsáno v hudební kritice u představitelů klasické hudební interpretační branže už asi tak 400 let slouží k uveřejnění, jelikož je to za tím účelem napsáno. 2/ to co je umístěno na str. L. Baarové též vyšlo v mnoha tištěných médiích. Právě proto, že kritika je kritikou až když je naplněna její podstata a sice její zvěřejnění. / Vyjadřuji se jasně? / ad napadení stránky - těžko mohla být stránka napadena, když byla publikována i editována vždy ze stejné IP adresy...83.208.181.139 18. 7. 2008, 19:16 (UTC)

Vážení, mám dojem, že si nějak nerozumíme. Trochu to začíná vypadat jako záměr a pokus o poškozování dobrého a pravdivého jméno umělce. uživatel jménem - „ Mercy“, dal jako důvod nemožnosti editovat stránku Lenka Baarová toto - „Vkládání nesmyslů: odstraňování obsahu stránek, revertační válka“. Rád bych Vás p. „Mercy“ okázal na stránku http://sweb.cz/baarova.lenka/ - na této stránce najdete faksimile citovaného od nejvýznamnějších osobností, které hovoří o Lence Baarové a vše najdete pod těmito názvy: 1/ OLIVER VON DOHNÁNYI – hodnocení.JPG, 2/ Prof. IVAN ŽENATÝ, hodnocení.JPG, 3/ VÁCLAV HUDEČEK, hodnocení.JPG, 4/ JOSEF SUK, hodnocení.JPG, ad. Vaše oprava a odkaz na nacti utrhačnou kritiku pana J. Sovy ( což je s téměř s naprostou jistotou šéfredaktor časopisu Harmonie p. Stehlík ( pouze záměna ptáků ), který napsal skutečně vtipné hodnocení CD Lenky Baarové. Po Vaší editaci byl tento odkaz jako link přidán k článku Lenka Baarová – komické na tom je, že právě čtyři Výše zmiňované reakce jsou na to samé CD, které tak komicky „kritizoval“ jeden z „ptactva“. Též v Harmonii vyšel článek převzatý z prestižního The Gramophone a sice pod tímto názvem - též na stránce http://sweb.cz/baarova.lenka/ - LENKA BAAROVA, text 1 ( Harmonie ).JPG. Zajímavé na tom je, že hodnotí i tento článek též stejnou nahrávku. Domnívám se, že by bylo vhodné věci odborné ponechat po obsahové stránce odborníkům. Já, i když se poměrně do hloubky zabývám geopolitikou, právem a medicínou, tak také neopravuji evidentní chyby a faktické nepravdy ve vašich článcích na Wikipedii z oblasti těchto profesí – a sic pročež to není můj obor, nýbrž osobní zájem. Tedy nechť archeolog „Mercy“ ( samozřejmě zcela bez urážky ) věnuje své úsilí svému oboru a nefušuje do něčeho o čem nemá dostatek informací a profesních znalostí. Krásně řečeno v našem jazyce – nemá „šajnu“... S pozdravem Alfred Doblinský

Dobrý den, nechte si, prosím, své urážky. Neznáte mě a nemáte sebemenší tušení, kdo jsem, co vím a umím, a co dělám. Neustále bez vysvětlení odstraňujete obsah stránky a tady nikoho nebaví se s Vámi přetahovat. Jakýsi webový adresář s nahranými skeny, na který poukazujete, není nezávislým a ověřitelným zdrojem informací pro encyklopedii. Děkuji za pochopení. S pozdravem -- Mercy (|) 24. 7. 2008, 19:51 (UTC)
Vážený pane Doblinský, milý kolego Alféde. Nikdo z nás přece o této ctihodné interpretce nikterak nepochybuje. Naše hlavní výhrady spočívají především ke způsobu jakým se mermomocí snažíte tuto osobu na Wikipedii prezentovat aniž by jste byl ochoten dodržovat základní pravidla pro vzhled a styl této encykloepdie - viz Wikipedie:Vzhled a styl ** Nějak tomu pořád nechcete rozumět, celý článek zavání ošklivou sebepropagací a sebechválou a ta v Čechách, alespoň, pokud mne pamět neklame, vždy poněkud smrdí ... ** Nejsme reklamní agentura pro žádnou fyzickou ani právnickou osobu, ani pro Vás ani pro paní či slečnu Baarovou ** Víte, ono je někdy méně mnohem více a encyklopedii tohoto typu velmi sluší zejména uměřenost, střízlivost a věcnost ** Arogancí a nadávkami nic nespravíte nikde, ani na Wikipedii ne !! ** Děkuji za pochopení. S pozdravem --MiroslavJosef 24. 7. 2008, 20:06 (UTC)

Domnívám se, že odkaz na koncert Lenky Baarové v Mníšku je sice pravdivý, ale asi čtyři léta starý. Doporučuji jej odstranit, protože je neaktuální. Tom Filipovský

Ten odkaz tu je jako reference roku a místa narození Jedudědek 6. 8. 2008, 16:07 (UTC)