Diskuse:Lemberk (lovecký zámeček)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Popletené[editovat zdroj]

Text i zdroj hovoří o Pachtově dvoře v Jablonném v Podještědí nedaleko náměstí, dokládá to i fotka. Je tam dodnes hezky upravený a jeho historie je popsána na tabule před ním.. Kdežto úvod hesla (i kategorizace) toto připisuje tzv.Bredovskému zámečku na samotě u parku v sousedství zámku Lemberk. I ten jsem viděl. --Zákupák (diskuse) 28. 5. 2012, 13:00 (UTC)

Ještě lépe, fotky i popis obou objektů jsou popsány na webu města Jablonné v Podještědí. Kdežto autor webu zámku Lemberk to spletl také, proto zdejší autor byl jím pomýlen.--Zákupák (diskuse) 28. 5. 2012, 13:12 (UTC)
Bohužel ten kraj příliš dobře neznám, z Litoměřic je to přece jen bezmála 100 kilometrů. A nestálo by zato z jednoho hesla vyrobit dvě jiná tak, aby to bylo správně? ** Zdravím do Zákup. MiroslavJosef (diskuse) 28. 5. 2012, 13:20 (UTC)
Tento kraj také příliš neznám. Pokud skutečně došlo na stránkách, ze kterých jsem čerpal, k chybě, pak by to samozřejmě chtělo opravit. Jinak paní (nebo slečna) Černá - autorka textu na stránkách zámku - je mimo jiné vedoucí správy státního zámku Lemberk, proto se jistě nejednalo o úmyslnou chybu. To jen, kdyby někdo chtěl zpochybňovat zdroj.--Freibo (diskuse) 28. 5. 2012, 14:03 (UTC)
Dobře, udělám dvě nová hesla, každé s fotkou a řadou zdrojů, toto popletené změním na přesměrování. Pachtův až zítra.--Zákupák (diskuse) 28. 5. 2012, 21:20 (UTC)