Přeskočit na obsah

Diskuse:Komunistická strana Československa (1995)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Malá vs. neparlamentní[editovat zdroj]

Lze užít i výraz "malá strana", to není nic proti neutralitě, ale fakt na základě počtu členů. I parlamentní či vládní strany mohou být malé (ODA, US-DEU ...), to jen poznámkla na okraj ... --Kacir 11. 11. 2008, 10:03 (UTC)

Zánik strany[editovat zdroj]

Tadyta strana ještě existuje?Mě se zdá že ne,protože naposled do poslanecký sněmovny ani nekandidovali(a né jenom tam). Jestli je zaniklá tak by to tam mělo bejt napsaný.Zix 15. 11. 2009, 21:27 (UTC)


Ultra-levice[editovat zdroj]

Annoncuící text je hrubě zavádějící, ale to se nelze divit v současné spravedlivé demokratické mediální sféře. Rád bych jen doplnil, že podsunutý pojem "extrémní levicová strana" je zcela falešný a nepravdivý. Tato politická strana je totiž plně a bez výhrad založena na zásadách marxistického učení a které ve své činnosti plně dodržuje. Včetně politických cílů, tedy i diktatury proletariátu. Nebo snad není proletářem každý ten, ze kterého tento režim udělal, bez jeho vůle a včetně kojenců, dlužníkem statisicových částek ve prospěch anonymních "věřitelů" ? Za diktatury proletariátu by taková situace byla zcela vyloučena ! Cílem číslo 1. je spravedlivé potrestání těchto viníků a návrat majetků lidu této země ! Samozřejmě, dle pravicové optiky jde o hrubý extremismus....tak ať ! Jokles@seznam.cz