Přeskočit na obsah

Diskuse:Karlštejn (zámek)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

odkaz pro toho manika co to stale meni na okr. Chrudim Dale Ti doporucuji aby jsi si poradne precetl clanek o Svratce, tedy historii uzemi Svratky... A take se podivej do mapy nez me budes pristte neco revertovat.

http://www.volny.cz/karlstejn-rs/

Svratouch a Karlštejn jsou v okrese Chrudim, hranice jde těsně jižně pod Karlštejnem, tedy Svratka (řeka i město) jsou v okrese Žďár. Doporučuji třeba podrobnou katastrální mapu: http://nahlizenidokn.cuzk.cz/Mapa.aspx?typ=KU&id=761583 (celé k. ú. Svratouch je v okrese Chrudim, okresní hranice je tlustě). Takže jsem revertoval neomalenou editaci, mimochodem jinak by se stejně musel sjednotit okres v textu a v kategorii… --Gumruch 11. 11. 2009, 03:27 (UTC)


jenomze karlstejn neni ve svratouchu ale ve svratce, jde se do kopce je to tam nahore. moc dobre to tam znam. podival jsi se vubec na ten odkaz?

absolutne nechapu proc se do toho serete panackove, kdyz to tam neznate.

na jejich vlastni prezentacni strance pisou :" Rekreační středisko Karlštejn se nachází v malebném prostředí chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy, uprostřed Českomoravské vysočiny, nad městečkem Svratka.....

oni asi nevedi kde se nachazeji co?

Ano, samozřejmě, všichni jsme tady trotli. A trotli jsou zřejmě i ti, kteří vytváří hranice obcí. Co se nejdříve podívat na mapu katastrů? --Daniel Baránek 11. 11. 2009, 23:02 (UTC)

Pokud se nepletu, tak by Karlštejn měl být v Pardubickém kraji. --Freibo 30. 4. 2011, 20:56 (UTC)

Tak je zařazen dobře. Nějak sem to přehlídl. --Freibo 5. 5. 2011, 12:21 (UTC)