Diskuse:Karel Pecka

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Zamčeno[editovat zdroj]

Upozorňuji uživatele Aktron a Kinic na Pravidlo tří revertů. Napočítal jsem přibližně 3 Aktronovy reverty a 4 Kinicovy, blokovat Kinice nebudu, protože je to poprvé. Nechápu ale, proč vedete editační válku, zatímco diskusní stránka článku zeje prázdnotou, to je neslušné od Vás obou. Laskavě si to vyříkejte nejdřív tady a dohodněte se na vhodné formulaci, pak bude možné stránku opět editovat. Ostatní wikipedisté Vám samozřejmě mohou pomoci. Dále upozorňuji uživatele Kinic na pravidlo Žádné osobní útoky se zdůrazněním, že obzvláště škodlivé jsou urážky ve shrnutí editace. Za opakované či hrubé porušování tohoto pravidla je možno i zablokovat uživateli možnost editace, dejte si na to pozor. Uživatele Aktron upozorňuji, že by neměl používat správcovské tlačítko revert v situaci, kdy je s některým z wikipedistů ve sporu o obsah článku. Tlačítko má sloužit pouze proti zjevnému vandalismu. Děkuji oběma za správné pochopení. --Egg 17:09, 22. 3. 2006 (UTC)

Žádám o odemčení, odstranění mylné šablony a hlavně zahájení Arbitrážního řízení vůči Aktronovi za 1) používání správcovských pravomocí ve vlastních sporech 2) bezdůvodné vkládání šablon 3) porušování NPOV --Kinic 17:37, 22. 3. 2006 (UTC)

Arbitráž je až poslední instancí při řešení sporů, nikoliv první. Článek nebude odemčen, protože editační válka nadále hrozí, řekl jsem jasně, že vhodná formulace musí být nejdříve schválena na této stránce. --Egg 17:51, 22. 3. 2006 (UTC)


Rozhodně doporučuju podívat se do některého z těch Lukešů; Stalinské spirituály jsem kdysi četl a mám pocit, že se zapletl do nějaké skautské podzemní organizace (pokud si to nepletu se Stráským, ale asi oba), což by i odpovídalo seznamu paragrafů podstatně líp než jediná negativní recenze. A ve vzpomínkách se jistě okolnostmi zatčení zabýval podrobně. Taky mi není jasné, proč by psal pro barrandovský závodní časopis, když dle hesla v Kdo je kdo pracoval úplně jinde. No, uvidím večer, co je ve slovníku (a to mi kdysi tvrdili, jak se Wikipedie krásně obejde bez nich). --Malýčtenář 18:02, 22. 3. 2006 (UTC)

V Janouškově slovníku stojí

V květnu 1949 byl zatčen (za vydávání ilegálního kulturně politického časopisu Za pravdu a za údajný pokus o přechod hranic), obviněn z velezrady a odsouzen k jedenáctiletému žaláři.

A mnoho jiných zajímavých věcí: vyjímám jenom, že na vojnu šel samozřejmě k PTP, ale jen náhradní, na 5 měsíců a až v roce 1963; čerpačem byl prý až od roku 1975 a roku 1981 dostal invalidní důchod. --Malýčtenář 14:41, 24. 3. 2006 (UTC)