Přeskočit na obsah

Diskuse:Kaliště (přírodní památka)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Zdravím,

ve třech zdrojích jsem našla, že se tato PP jmenuje Rašeliniště Kaliště (jak v mapě, tak na info tabuli u lokalality, tak v knize uvedené následně v referencích - Chráněná území). Mám jej tedy přejmenovat sama, nebo se o to postaráte? S pozrdavem --Hana Kašpaříková 8. 9. 2011, 07:52 (UTC)

To možná ano, ale Rašeliniště Kaliště je zde úplně jiné chráněné území jinde, takže bude nutné udělat odkaz odtamtud sem na tento článek, což provedu neporodleně. S pozdravem. MiroslavJosef 8. 9. 2011, 07:55 (UTC)
Takže jsem, pro jistotu, vytvořil odkaz z obou článků - snad je to nyní trochu jasnější. MiroslavJosef 8. 9. 2011, 08:07 (UTC)
Já jsem to popletla, máte naprosto pravdu. Dovolím si tedy smazat tu Vaši poznámku v diskusi Rašeliniště Kaliště, nebo ji nějak upravím. Už mi došlo, jak to je. Kaliště je totiž přírodní památka v okrese ČB a Rašeliniště Kaliště je přírodní rezervace na Vysočině. I ty fotky byly značně zavádějící, proto mě to zmátlo. Omlouvám se za zmatek ;)--Hana Kašpaříková 8. 9. 2011, 19:30 (UTC)