Diskuse:Ivo Václav Fencl

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Navrhuji přejmenovat z důvodů jednoznačnosti názvu článku k odlišení od syna stejného občanského jména. Autor sám již publikuje pouze pod jménem Ivo Václav Fencl pod nímž je kategorizován i v NK ČR. --Kacir 18. 1. 2010, 23:16 (UTC)

Doporučuji z odkazů kde Ivo Václav Fencl publikuje, odstranit odkaz na Neviditelného psa. Nemohu vyloučit, že nějaký článek tam publikoval, ale při kotrole článků na této adrese nacházím pouze články jeho syna, Ivo Fencla *1964. Některé článku jsou autorizované včetně fotografie a navíc tematicky odpovídají mladšímu I.F. (především recenze filmů či literatury pro děti a mládež, fantastika). 77.48.42.5 20. 2. 2010, 02:04 (UTC) Ivo Fencl mladší 8. 4. 2010. To odpovídá. Několik let přispívám na Neviditelného psa (asi 340 článků, povídek a rozhovorů). Otec spolupracuje s Anglickými listy aj. Poznámka: Informace o mně pokusně umístěné jako heslo "Ivo Fencl" jsou, pravda, částečně totožné s informacemi o mně na stránkách Večer Přiměřených depresí Zory Šimůnkové, ale Zora Šimůnková není autorkou tohoto souhrnu informací a souhlasí s jeho využitím na Wikipedii. Soubor informací vznikl redukcí textu na stránkách Střediska západočeských spiusovatelů, jehož jsem autorem a který je zde http://www.szsplzen.cz/clenove%20portrety/fencl.htm

Text vypovídá spíš o autorovi Ivu Fenclu juniorovi a je jeho typickým pábitelským dílkem. Proto nepovažuji za účelné jej jako jeho otec nijak dál editovat a uvádět na pravou míru. To nechám jiným odborníkům. Na svou vlastní narcistickou sebestřednost, pokud jsem jí kdy trpěl, už se ve svém věku nepamatuji. Synovi přeji, aby byl úspěšným autorem a nikoliv grafomanem a při tom všem si uhlídal aspoň v normě duševní zdraví a zdravý a kritický rozum. O slušnosti pomlčím. Léta se už nestýkáme z jeho vlastního rozhodnutí,a jak je i z dikce a stylizace textu v "diskusi" patrné, jsem pro něj cizím člověkem. ( Přečteno a zapsáno po upozornění přátel 11.3.2012. Podepisuji se zde svým celým křestním jménem, ale nikoliv proto, aby byl chaos ve Wikipedii dovršen: Ivo František Josef Václav Fencl. Takže o co jde, když pořád mám ještě další svoje rezervní jména vedle pseudonymů. Je prozíravější mít pro mužského potomka legitimního otce a matky z lože manželského také křestní kmotry- v mém případě to byli strýcové. Jeden by nevěřil, jak se to zhodnotí v časech trapností na každém kroku ...)