Přeskočit na obsah

Diskuse:Hranice množiny

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Matematické vyjádření[editovat zdroj]

Ten vzorec sem nepatri, protoze mu malokdo rozumi a vic zatemnuje jak ojasnuje. Navic todle popisuje spis "hranici" nez "povch". Pod povrchem se obvykle rozumi neco dvourozmerneho. Hranici by bylo mozne definovat v jinem clanku, ale spis jako uzaver minus vnitrek, coz je obecnejsi. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Franp9am (diskuse)

Máte pravdu, tady by mělo být něco zcela jiného, co to přesunout na hranici množiny, smazat přesměrování; tam to přepsat a tady napsat nový článek? S hranicí rád pomůžu. Zagothal 28. 9. 2010, 11:30 (UTC)
Ano, diky. Presunte to prosim na hranici mnoziny a povrch presmerujte na plochu, s upozornenim, ze jde o jeden vyznam slova. O hranici mnoziny se da clanek urcite napsat. Zdravim Franp9am 28. 9. 2010, 11:50 (UTC)
Dobry den pane Zagothale -- diky za praci. Mam jen poznamku: v definic uzaver minus vnitrek, jak jste napsal, bych take nejak uvedl v cem uzaver. Nevim jak to presne napsat, asi bych zacals tym ze a pak mluvil o uzaveru A v X, jinak neni jasne ze a pod. O tom povrchu neco napisu, diky za to. Franp9am 29. 9. 2010, 20:09 (UTC)
Asi je to spis jasne z kontextu a definice uzaveru - pardon. Franp9am 29. 9. 2010, 20:12 (UTC)
Tak tu informaci o univerzu jsem tam napsal, vysvětlení těch dvou složitějších příkladů udělám pomocí poznámek. Dík za připomínky. Zagothal 30. 9. 2010, 09:50 (UTC)