Diskuse:Horní Suchá

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Historie obce Horní Suchá je jen jedna a nelze jinak, než se držet historických fakt (pokud to má mít nějaký smysl). Můj text byl smazán z důvodu, že se nápadně podobá textu regionální knihovny v Karviné o historií obce Horní Suchá. Nesouhlasím se smazáním textu, poněvadž kdybych napsal něco jiného, nebyla by to pravda a celé počínání na Wikipedií by nemělo smysl, kdybych měl zde psát lži.

Nikde se mi nepodařilo dohledat polské školství, proto je zde jen české. --Quar 19:25, 31. 1. 2008 (UTC)

Prosba o radu[editovat zdroj]

Vážení Wikipedisté, přispěvovatelé na stránku Wikipedie obce Horní Suchá.

Prosím o radu, jakým způsobem umístit na stránky Wikipedie fotografie z Vítání léta:

Rok 2007: http://www.kscm.estranky.cz/fotoalbum/horni-sucha-foto/vitani-leta-2007/ Rok 2008: http://www.kscm.estranky.cz/fotoalbum/horni-sucha-foto/vitani-leta-2008/ Rok 2010: http://www.kscm.estranky.cz/fotoalbum/horni-sucha-foto/vitani-leta-2010/

Fotografie obce Horní Suchá: http://www.kscm.estranky.cz/fotoalbum/horni-sucha-foto/horni-sucha-ve-fotografiich/

A taky videa z Vítání léta 2011: http://www.kscm.estranky.cz/clanky/informace-z-obce/videa-z-vitani-leta-2011.html

tak, abychom se nemuseli dostávat do názorového střetu ohledně stránek, kde jsou tyto fotografie umístěny. Osobně nemám nic proti poskytnutí fotografií a videí, které jsem pořídil. Klidně je na Wikipedií můžeme dát, avšak potřebuji radu, jak to udělat, abych pak nebyl znechucen, když mi moji práci někdo zmaří s odůvodněním: 11. 11. 2011, 14:28‎ Kacir (→Externí fotogalerie a zdroje: pryč komunistická propagace), nebo Saltzmann (→Externí fotogalerie a zdroje: -spam).

Děkuji za zaslání odpovědi na ki27@seznam.cz, bude to tak rychlejší

Henryk Małysz