Přeskočit na obsah

Diskuse:Fotovoltaická elektrárna Ráječko

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Doufám, že ozdrojování bude stačit, jinak pokud ne a chcete reálné zdroje, tak si zajeďte do Ráječka a zjistěte si situaci sami a přitom se poptejte místních. Oni budou nejlepší zdroj. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 83.208.72.49 (diskuse)

Tak podle jednoho zdroje „Většina Ráječkovských se na projekt dívá kladně“, ve článku je „Od počátku se projekt setkal s velkou nevolí obyvatel obce Ráječko“, tak co tedy platí? --Ragimiri 26. 9. 2010, 14:02 (UTC)

Nechápu, proč se do toho montuje uživatel z Ostravy Ragimiri - pokud je z Ostravy, tak se má věěnovat článkům o dolech nebo haldách Emma atd a ne do jižní Moravy, když o tom nic neví.

A ten článek jsem tam dal proto, protože Vy neustále chcete oboustranný pohled, tak jsem tam musel dát novinářské bláboly a žvásty o tom, že všichni v Ráječku jsou nadšeni stavbou FVE.-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 83.208.72.49 (diskuse)

Právě to je princip Wikipedie, že každý se může montovat do všeho. Pokud se Vám nelíbí, že do Vámi vytvořených článků kecá někdo další, zvažte, zda-li je pro Vás Wikipedie vhodný projekt. --Harold 26. 9. 2010, 19:37 (UTC)

Jak název napovídá, jedná se o stránku s názvem Fotovoltaická elektrárna Ráječka, tudíž nerozumímtomu, proč autor uveřeňuje informace a ještě ktomu nepravdidé : Díky nekoncepčnímu plánování a investicím jetotiž potřebná nová dostavba školy. - kde je ověřitelnost, zda se toto tvrzení zakládá na pravdě? Záměr pořídit hasičskou zbrojnici byl starostou demnetován dne 19.10.2010 - sptávné označení navrhované budovy je " objekt sportovního zařízení " nikoliv hasičská zbrojnice. Dále - " uspořádali odstupující zastupitelé dne 9.10. předvolební společenské odpoledne spojené se závody dětí na in-line a koloběžkách" - další tvrzení nezakládající se na pravdě . Dne 9.10.2010 se v aerálu tzv. hasičská louka konal 1.Ráječkovský trojboj, kde se mezi sebou ve třech disciplínách utkali členové sportovního klubu SK Olympia Ráječko a Sbor dobrovolných hasičů v Ráječku. http://blanensky.denik.cz/zpravy_region/na-hasicske-louce-si-zacutaji-a-zabrusli20101007.html - odkaz na článek. Dále byly pro děti přichystány tůzné soutěže, skákací hrad, občerstvení. Žádám o smazání nepravdivých ,zavádějících informací. Děkuji Rajecko 25. 10. 2010, 15:18 (UTC)