Diskuse:Ferdinand Stolička

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Bílany x Kroměříž[editovat zdroj]

Je to bílanský, nebo kroměřížský rodák? (Jak z historického, tak ze soudobého pohledu...)--Jiří Janíček 13. 10. 2008, 21:30 (UTC)

Původ názvu ostrova Stolička[editovat zdroj]

(Nejen) pánové Gampe a Jehudědku: Kéž by se našel nějaký pořádný ref pro pojmenování toho ostrova! (Ne web na estránky.cz (kt. mj. přejímá chybně tradované rodiště - Hukvaldy), a už vůbec ne azbukou psaný seznam ostrovů (navíc ve Wikipedii), na němž se nejenže člověk nedozví původ pojmenování (který se refuje), ale který navíc obsahuje na ostrov Stolička červený odkaz (tedy odkaz na dosud neexistující heslo). To jsem tedy, pane Gampe, skutečně nepochopil...) Já jsem po něm pátral ze všech sil (hlavně v NK), ale nenašel jsem. --Jiří Janíček 31. 12. 2009, 00:44 (UTC)

Oprava data narození[editovat zdroj]

Prosím někoho o prověření data narození. Za jménem je uveden červen a v první větě odstavce "Život" je červenec. Kdo má přístup do idnes Premium, kde dnes vyšel na to téma článek, tak ať to opraví třeba v souladu s tímto článkem. Díky.-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Konopka Miroslav (diskusebloky) 4. 7. 2020, 16:13 (CE(S)T)