Přeskočit na obsah

Diskuse:Eva Vašková

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Významnost[editovat zdroj]

Byla zde diskuze nad významností osoby v tomto článku. Přikláním se k názoru hraniční významnosti. Zmiňovaná soutěž, kde se umístila na 5. místě dosud nemá heslo ani na anglické verzi en:List of beauty contests, z čehož předpokládám, že příliš významnou nebude. Ani test vyhledávačem [1]nenaznačuje encyklop. významnost, viz Wikipedie:Významnost (lidé), konkrétně v bodech:

  • Široce uznávané osobnosti zábavního průmyslu nebo tvůrci veřejného mínění, či osoby které významně ovlivňují veřejné mínění.
  • Osoby proslulé či slavné svou účastí v událostech, o něž se zajímal tisk.

Prozatím je alespoň pro mě článek kandidátem na {{VfD}}. Zdraví --Kacir 12. 9. 2008, 22:49 (UTC)

S tímhle názorem zásadně nesouhlásím a to ve zcela obecné rovině ! Anglická stránka en:List of beauty contests je totiž opravdu VELMI povrchní - u ČR uvádí jen dvě soutěže ! V České republice přitom máme minimálně 7 soutěží krásy a na většině těchto akcí vystupují špičkový čeští zpěváci, zpěvačky a moderátoři. O setkávání dalších českých osobností ani nemluvě... Kromě toho, na soutěži Global Beauty Queen byla i Júlia Liptáková a další modelky. --Michal.Pohorelsky 13. 9. 2008, 09:07 (UTC)
Špičkoví zpěváci a moderátoři vystupují leckde (jak říká jedno staré rčení, „za peníze v Praze dům“) – na akcích regionálního významu, městských slavnostech, firemních večírcích, plesech pro honoraci…, účast Karla Gotta, Lucie Bílé nebo Jana Čenského o významu akce nevypovídá. --Milda 13. 9. 2008, 11:37 (UTC)
To je částečně pravda, JENŽE zapomínáte na to, že každá modelka i supermodelka na světě musí někde začít...nejlépe na národních akcích "menšího" významu (to samé samozřejmě platí i o zpěvácích, zpěvačkách, moderátorech, politicích) ! Proto když zadáte do vyhledávače jméno nějaké Miss ČR nebo České Miss, velmi často objevíte její účast v několika/mnoha "malých" soutěží. Bez "malých soutěží" by tady prostě nebyla ani jedna jediná česká celebrita...:-) --Michal.Pohorelsky 13. 9. 2008, 12:16 (UTC)
nevím nevím , ale učast ve finále miss ČR zase už není tak málo ne?/všeobecná známost/....jinak ve chvíli kdy se dostane z menšího významu do většího tu bude mít zaslouženě článek,taky plánuju že až dostanu nobelovku, že si o sobě napíšu článek:), ale až něco encyklopedicky významného udělám, nepíšeme zde o hypoteticky či v budoucnosti významných osobách--H11 13. 9. 2008, 12:22 (UTC)

Bloumam na Wiki a vratil jsem se ke staremu sporu. Tentokrat ke zdrojum, ktere tu visi uz od zari:

  1. Odkaz ke Gabine Paralove momentalne dokazuje pouze to, ze existuje navrharka Gabina Paralova. Popis odkazu ("seznam kolekci od roku 2006") naznacuje, ze Eva Vaskova v 25 letech pro ni mohla delat. Spolupraci od mladi si predstavuju jinak. (Take je otazka, co je na dane spolupraci vyznamneho, ale do toho nevidim.)
  2. Chybi zdroj ke "stale velmi zadane modelce".
  3. (Stale se nedoresila vyznamnost souteze v Cine, ale budiz.)
  4. Chybi zdroj k vete "Nyní se pravidelně objevuje na módních přehlídkách v zahraničí", navic cela veta je divna. "Pravidelne" muze byt i "jednou za uhersky rok" a cele to smrdi sebechvalou.

--Jx 14. 12. 2008, 12:34 (UTC)


Plně souhlasím s argumenty, zpochybňujícími významnost dotyčné osoby. Vracím do hesla šablonu o významnosti. Na google test "manažer(ka) Eva Vašková" se kromě triviálních informací (bloky, PR reklama kolem miss) neobjevuje ani jeden relevantní odkaz.--88.100.160.22 2. 1. 2009, 18:25 (UTC)