Diskuse:Elektrická jednotka 470

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Externí odkazy[editovat zdroj]

Vidím, že v tomto článku je hrozný problém s externími odkazy, abych se nevyjadřoval pouze ve shrnutích, napíšu to sem, pokud máte jiný názor, řešte ho prosím argumentací a ne reverty atd.

  • Atlas lokomotiv - Částečně čerpáno, je to u více jednotek a IMHO se jedná o spolehlivý zdroj
  • Stránky Zachraňte Krakena - Částečně čerpáno, zajímavé stránky týkající se pouze tohoto stroje. Narozdíl od odkazu zachraňte modrého, který mi přijde téměř stejný, proto jsem ho smazal.
  • Fotogalerie řady 470 Fotky IMHO poměrně dobré ještě z dob, kdy obě jednotky jezdily

--Jagro 20. 7. 2008, 18:49 (UTC)


Můžu se zeptat, zda Vám dal svolení autor fotografie zelené jednotky v České Třebové?!?!?! -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 82.100.11.25 (diskuse)
Autor fotografie jednotky odstavené v depu Česká Třebová nám souhlas nedal, je to zbytečné, my odkazujeme pouze na fotografii na jeho stránkách, není potřeba, aby nám dával souhlas, k externím odkazům také není nutné mít souhlas. -- Jagro 6. 8. 2008, 11:40 (UTC)
Wikipedie neodpovídá za obsah cizích stránek na Internetu, pokud někdo nechce, aby si jeho fotografii lidé na NETu prohlíželi, je nutno fotografii z příslušné stránky odstranit ** Samotné pouhé prohlížení cizího obrázku však není žádným porušením cizích autorských práv, neboť uživatel Internetu dotyčnou fotografii do příslušné stránky neumístil ** Zdravím --MiroslavJosef 6. 8. 2008, 12:00 (UTC)

Já bych to opakovaně needitoval, ale když tam dává někdo mojí fotografii bez mého svolení,navíc když tato fotografie je k vidění na stránce zachrantekrakena.webovastranka.cz tak nevím proč by tam měla být ještě jednou jako samostatný odkaz bez mého jména. Když u toho bude moje jméno nevidím v tom problém. Omlouvám se za vzniklé potíže

Ještě jednou se omlouvám všem, bohužel jsem si to špatně vyložil.

Omlouvat se nemusíte, rádi bychom Vám pomohli, ale nevíme jak ** Zdravím --MiroslavJosef 6. 8. 2008, 13:27 (UTC)

Staré označení ČSD[editovat zdroj]

Klonil bych se k tomu, vyhodit ho z infoboxu. U vozidla vyrobeného 1991 nemá význam. Používalo se možná během vývojových prací, ale nesla ho ta jednotka někdy? --62.84.154.40 23. 12. 2010, 07:55 (UTC)