Přeskočit na obsah

Diskuse:Eklekticismus (hudba)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Označaná část obsahuje IMHO téměř pouze osobní hodnocení. Je to něco mezi POV a vlastním výzkumem. --Postrach 07:17, 21. 6. 2006 (UTC)

Souhlasím s Vámi, že se nejedná o NEUTRALITU..... Nicméně se podívejte na stejné heslo ve filozofii. Jedná se samozřejmě o můj vlastní názor, nikoli o kombinaci s "POV" (nevím ostatně co to je), ale zaráží mne, že klidně pustíte naprosto lokální, nevýznamné, spíše trapné údaje o některých provozovatelích „umění“, aniž by se Vás to dotklo. Umění neexistuje bez názoru na něj a pro úroveň umělecké části encyklopedie není důležité, co si myslíte Vy nebo většina respondentů, důležité je něco INICIOVAT. Klidně si tam mějte články o Superstar a podobných imbecilitách (také jsem do nich svévolně nezasahoval, ačkoli je to ostuda na entou). Zvláštní je, že podobné ubohosti Vám nevadí a mnou vyvolená diskuze o podmínkách přijetí článku podobného druhu nemá žádnou odpověď…….. Nevadí Vám, že někteří přispěvatelé odstraňují základní charakteristiky toho, OČ VLASTNĚ JDE, ale bláboly o tom, co ten či onen dělal v ten nebo onen rok, koho si vzal a kolik dětí s ním měl jsou pro Vás důležitější…………!!!??? Ať nejprve někdo napíše apologii stylu, a potom se vyjadřujte k té své NEUTRALITĚ

Vzhledem k tomu, že jsem tento příspěvek objevil nejprve na své diskusní stránce, odpověděl jsem tam. Pro příště bych chtěl požádat o vkládání příspěvku jen na jedno místo (osobní na diskusní stránku, obecné do diskusi k článku s řípadným upozorněním na diskusní stránku). Tady si nejsem jistý, do které kategorie příspěvekpatří. --Postrach 13:21, 26. 6. 2006 (UTC)