Diskuse:Dům bytové kultury

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Narazil jsem na tento článek náhodou a pozastavil jsem se nad stylem, jakým je napsán. Kromě jednoho externího odkazu navíc chybějí jakékoliv zdroje. Článek zcela jasně prezentuje pohled autora, hlavně co se týká hodnocení architektury, což nelze rozhodně považovat za nezaujaté. Názory kritiků samozřejmě mohou být citovány, ovšem patřičným způsobem. Celkové vyznění článku by mělo být vyvážené. V této podobě mám pocit, že se mě snaží přesvědčit o určitém názoru na věc. Navíc mám podezření, že text byl někde opsán, čímž mohlo dojít k porušení autorských práv. Bohužel architektuře nerozumím, takže si netroufám článek tohoto typu přepracovat. --Pajast 15:47, 10. 2. 2008 (UTC)

Ano článek prezentuje osobní pohled na věc. Jak jinak si to představujete? Vy jste bezpohlavní, bezcitový stroj bez mozku? Dokázal byste prezentovat pohled na věc nezaujatě a tzv. VYVÁŽENĚ?
To je na čtenáři milý pane, jak si dané věci přebere a jaký k tomu sám zaujme postoj. Mimo jiné hodnocení architektury nechte být jak je. Pokud se vám nelíbí vložte svůj pohled - nikdo vám nebrání.
Jestli nějaký názor vůbec dokážete mít. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 62.245.81.139 (diskuse) 13:56, 3 srpen 2008 (CE(S)T)

Nezaujatý úhel pohledu je jedním ze základních pravidel Wikipedie. Osobní názory tady nemají prostě co dělat. I na takovéto téma lze napsat pěkný a zároveň vyvážený článek. Jak jsem napsal, téma architektury je mi cizí, tak si na to netroufám. Ale považoval jsem za důležité upozornit na to, že byla porušena jedna ze zdejších zásad. --Pajast 31. 10. 2008, 10:46 (UTC)

Články na Wikipedii nejsou diskusní klub o názorech jednotlivých přispěvatelů či čtenářů Wikipedie - jedná se o Váš fatální omyl a nepochopení ** S pozdravem --MiroslavJosef 31. 10. 2008, 10:48 (UTC)