Diskuse:Antanas Sniečkus

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nový článek; protože jsem stále ještě nezkušený, prosím kolegy o pomoc v editaci. Děkuji.--Kusurija 2. 7. 2009, 17:50 (UTC)

Zdravím, je něco, v čem konkrétně potřebujete pomoci? Jinak po zběžném skouknutí upozorňuji, že linky v textu na cizojazyčné Wikipedie se běžně nedělají. --Podzemnik 2. 7. 2009, 18:02 (UTC)
Děkuji za upozornění a v téže souvislosti prosím o radu, jak postupovat, pokud potřebný článek na české Wikipedii dosud neexistuje, sám jej nemíním stvořit a přitom je dost důležité, aby se ten, kdo se o problematiku zajímá, mohl (správně) orientovat v souvislostech. Poraďte prosím lepší postup pro tento případ. Děkuji.--Kusurija 3. 7. 2009, 10:38 (UTC)
Omlouvám se za pozdní odpověď, pár dní jsem zde nebyl. Pokud zde článek neexistuje, je běžnou praxí na něj udělat link, byť bude červený. Až ten článek někdo založí, zamodří se. Chápu, že se možná bude zdát lepší raději udělat funkční odkaz na anglickou Wikipedii než nefunkční na českou, avšak až článek někdo na cs wiki založí, nebudou se muset zde linky měnit a vůbec - jsme na české verzi Wikipedie, odkazujme tedy na české (byť neexistující) články. Zdravím, --Podzemnik 7. 7. 2009, 11:50 (UTC)