Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Linuxbeak~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

Vážený dobytku, běžte si hrát do blázince, kam patříte! --Kirk 11:40, 18. 9. 2005 (UTC)

Mám ten dojem, že toto nickname patří na en:wiki relativně váženému Wikipedistovi (en:User:Linuxbeak) a myslím, že to je i správce, jehož spor s jistou osobou (en:User:JarlaxleArtemis) na en: se tam stal tak trochu populární. Nakonec myslím zakročil osobně Jimbo. V tomto sporu nebyl Linuxbeak ten, kdo problémy působil, ale ten, kdo se je pokoušel řešit a komu následně problémy od té problematické osoby vznikly. Následkem toho všeho byl JarlaxleArtemis zablokován [1] a tento vandalizmus bude nejspíše jeho (dětinským) pokusem diskreditovat jím nenáviděného uživatele Linuxbeak, když už ne doopravdu přímo na en:, tak alespoň po různých wikiodnožích. Stejný způsob jako u nás zřejmě použil např v německé wiki, vizte komentář na Linuxbeakově disk. stránce:[2] Konečně i obsah vandalizačních příspěvků, ve kterém si bere do úst pravé jméno, pravého Linuxbeaka, tomu napovídá.
Tento příspěvek byl napsán na počest Linuxbeaka a jako očista jeho jména, ačkoliv on sám, zřejmě o českou Wikipedii ani nezavadí. Přesto, neškodí vědět, že on není, žádný "kretén" ( :o) ) a to už i jenom proto, aby činost JarlaxleArtemisa (stejně jako i všech jemu podbných) prostě stratila význam. A krom toho, je možné, že Linuxbeaka někdo dříve či později potká, třeba na metě.
P.S. Vřele doporučuji k přečtení Linuxbeakovu řekl bych vzorovou stránku o své správcovské činosti a jeho blocking policy ;) --> [3]
--Reo On 10:08, 30. 9. 2005 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:38 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 05:06 (CEST)