Přeskočit na obsah

Diskuse:Pavel Zahradníček

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vrátil jsem životopis a odstranil šablonu copyvio - Zahradníček povoluje i změny, jen je třeba výslovně upozornit, že k pozměnění došlo, což není problém udělat, tak jsem to udělal. --Cinik 8. 1. 2009, 14:38 (UTC)

Zachování té poznámky nemůže Wikipedie garantovat ani na svých serverech. A už vůbec ji nemůže garantovat u textu přebiratelů, protože ti přebírají v souladu s GFDL, která podobné omezení nedovoluje. Takže je to pořád copyvio. Bohužel. Miraceti 8. 1. 2009, 14:44 (UTC)
Zkusím mu napsat prostřednictvím OTRS, jestli by pro zde použitý text neudělal výjimku. Zatím považujme článek za ověřovaný. --Tlusťa 8. 1. 2009, 14:46 (UTC)

Díval jsem se, že před časem zde byla diskuze o tom, zda je možno použít životopisné údaje z osobního webu (kvůli autorským právům). Ve spodním řádku webu je však uvedeno "Obsah tohoto osobního webu P. Pavla Zahradníčka www.fatym.com/zahradnicek/ je volně šiřitelný!" takže by to neměl být problém (možná to tam v době diskuze před několika lety uvedeno nebylo). Stejně tak je na hlavní straně webu www.fatym.com uvedeno: "Volná šiřitelnost: Na obsah tohoto webu si FATYM nevyhrazuje žádná autorská práva! Obsah můžete dále používat, pokud není někde stanoveno jinak." Takže s tím myslím není problém.208.98.1.237 26. 4. 2011, 17:38 (UTC)