Diskuse:Církev a náboženská společnost

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Externí odkazy × Strážná věž[editovat zdroj]

Já jsem pro odstranění poznámky u PDF dokumentu, že je ze stránek Strážné věže. Tato poznámka totiž (jakkoliv je pravdivá) může poškozovat věrohodnost a vypovídací schopnost dokumentu kvůli tomu, jak mnozí lidé vnímají Strážnou věž a Svědky Jehovovy, jimž SV náleží. Přičemž v tomto případě se jedná o zcela zbytečné a liché obavy, protože onen dokument je PDF verze oficiální publikace. PDF dokument a jeho obsah nemají s SV (krom svého umístění) a SJ nic společného.

--Niusereset 28.II. MMVIII, 17:56 CET

Já jsem pro to, aby se u jakéhokoliv odkazu pokud možno uváděl nejen název odkazované stránky (textu), ale i označení zdroje, tedy co to je vůbec za web a čí je. Nicméně dávat odkaz na platný český zákon na stránkách Strážné věže, když aktuálnější znění zákona je dostupné v oficiálních zdrojích, považuji opravdu za nadbytečné, takže jsem spíš pro smazání celého toho odkazu. --ŠJů 20:19, 28. 2. 2008 (UTC)
Odkaz jsem opravil na tentýž dokument na oficiálních stránkách MV ČR. --ŠJů 20:29, 28. 2. 2008 (UTC)
Víš jaká to byla fuška než jsem znění toho zákona vůbec našel? Prolez jsem několik různých stránek než jsem se dostal k odkazu na strážné věži. Vůbec jsem neřešil to, na jakém webu jsem, hlavně že jsem našel ten zákon. Jaký web to je jsem zkoumal až mnohem později.
Nicméně jsem rád, že se to vyřešilo tak, jak se to vyřešilo a dokumet zde je bez nějaké ošklivé nálepky.
--Niusereset 28.II. MMVIII, 22:30 CET