Přeskočit na obsah

Diskuse:Vaněk Černohorský z Boskovic

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

V článku jsem zrušil větu "V září 1415 připojil svoji pečeť na protestní list kostnickému koncilu proti upálení mistra Jana Husa" a nahradil jsem ji větou "Po upálení mistra Jana Husa v roce 1415 patřil ke šlechticům, kteří pečeili protestní list kostnickému koncilu."

Dle mého názoru u reformulovaného textu, který není totožný s originálním, nelze hovořit o Copyviu. Vždyť se mezi alternativními řešeními píše: Nahradit článek vlastním bezproblémovým textem. Pokud jste toho schopni, je to vůbec nejlepší řešení problému. Tedy vlastním - reformulovaným - textem.

John M, 27. 11. 2009 17:14

G to najde nejen u nás na Wiki ale i v textu z roku 2004 a jak už sem psal neexistuje verze bez porušení práv.--Horst 28. 11. 2009, 15:37 (UTC)
je zajímavé, že na stránce Boskovicové ta věta "jako účastník stavovského sněmu v Praze v září 1415 připojil svoji pečeť na protestní list kostnickému koncilu proti upálení mistra Jana Husa" figuruje a zde nebyla zpochybněna. Já jsem ji původně okopíroval odtamtud. Zdá se však, že ta věta byla z Wikipedie okopírovaná do jiných textů a nyní, kdy se "vrací" zpátky do jiného článku ve Wikipedii, by měla být Copyvio? No raději nechávám reformulovaný text. John M. 28.11.2009 22:55