Přeskočit na obsah

Diskuse:Pohoř

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Kirku, prosím dolož ono tvrzení kvalitním zdrojem. Informace budou relevantní tehdy, až budou podloženy. --Podzemnik 6. 3. 2011, 12:15 (UTC)

Kvalitní zdroj je dodán a byl zde už předtím uveden stručným popisem. Jen stačilo se na něj podívat - už řada lidí ví, kde najít současné katastrální mapy a indikační skicy nebo císařské otisky map stabilního katastru. A tak jako bílá je bílá, ať se ti to líbí nebo ne, tak odlišnosti hranic na katastrálních mapách budou odlišnostmi ať se ti to líbí nebo ne - a jestliže vidím mlýny na dně vodní nádrže Slezská Harta (jedná se o následující oblast) zakreslené na katastrální mapě Bílčic, zatímco v současnosti je tato zatopená oblast zakreslená v katastru Leskovce nad Moravicí, tak opět platí, že tahle část moderního katastru Leskovce nad Moravicí patřila k Bílčicím ať se ti to líbí nebo ne! --Kirk 6. 3. 2011, 12:41 (UTC)
Podzemnik: S tebou asi nemá cenu se vůbec bavit. Popíráš dodané zdroje a vymýšlíš výmluvy refaktorizováno. S takovou seš nejspíš schopný popírat i to, že jedna z vrstev map na serveru www.mapy.cz zobrazuje zemské hranice Čech a Moravy, jakož i správní hranici obou tehdejších slezských krajů. Nad těmito tvými vývody a výmluvami by kdekdo kroutil nevěřícně hlavou. Tvá definice "vlastního výzkumu" je opravdu hodně svérázná, jen co je pravda! --Kirk 6. 3. 2011, 13:10 (UTC) Refaktorizoval --Podzemnik 7. 3. 2011, 07:18 (UTC)
Kirku, nejdříve si ujasni, co to vlastní výzkum je. Dále věz, že „všechny výklady, rozbory nebo syntézy primárních zdrojů musí vycházet z nějakého sekundárního zdroje, a nikoli z analýz primárních zdrojů uskutečněných samotnými wikipedisty.“ (citace z Wikipedie:Žádný vlastní výzkum#Co je vlastní výzkum?) Tento případ nastal zde, kdy jsi na základě srovnání dvou primárních pramenů a jejich následné interpretace získal jedinečná data. Dále by bylo dobré, kdybys vstřebal, že s umístěním dané informace do článku nemám problém, pokud dodáš kvalitní sekundární zdroj. --Podzemnik 7. 3. 2011, 07:18 (UTC)